Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Atilla Ödünç'ten Bahri Şarlı'ya ziyaret

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2020 - 14:07, Güncelleme: 16.08.2020 - 14:07 2735+ kez okundu.
 

Atilla Ödünç'ten Bahri Şarlı'ya ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Esnaf ve Sanatkarlarlar Kredi ve Kefaletler Kooperatifleri 7'nci Bölge Birliği'nin 50'nci yaşını kutlamak amacıyla Birlik Başkanı Bahri Şarlı'yı makamında ziyaret etti.
Toplumun temel taşı olan esnafın Ak Parti hükümetleri dönemlerinde her daim öncelikli statüde olduğunu vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "ülkemizin içerisinde bulunduğu yükselme döneminin baş mimarı esnaflarımız ve sanaatkarlarımızdır. Türkiye'nin ufuk yöneticileri konumunda olan esnaflarımız ve sanatkarlarımız sayesinde ülkemizde meslek bilinci gelişmiş ve sanayileşme hız kazanmıştır. Elbette burada Esnaf ve Sanatkarlarlar Kredi ve Kefaletler Kooperatifleri'nin önemi çok yüksektir. Küçük ve orta ölçekli esnaflarımız aldıkları kredilerle büyümüş, istihdam sağlamış ve yatırımlarını fabrika büyüklüğüne dönüştürmüştür. 2002 yılında Türkiye genelinde esnaf ve sanatkarlarımıza kooperatiflerimiz aracıyla ortalama 120 milyon Türk Lirası kredi finansman desteği sağlanırken, bugün bu rakam Türkiye için 50 milyar Türk Lirası'nın üzerine çıkmıştır. Ve bu yıl sadece Bursa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi tarafından kullandırılan kredi finansman tutarı, 355 milyon Türk Lirasıdır. Bursa ekonomiye dair büyüme örnekleri ile Türkiye'de ki esnaf ve sanatkarlarımıza örnek bir şehirdir" dedi.     Şarlı, "marka değerler ürettik"   AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ün ziyaretlerinden ziyadesiyle memnuniyet duyduklarını ifade eden Esnaf ve Sanatkarlarlar Kredi ve Kefaletler Kooperatifleri 7'nci Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı, "Birliğimizin Kurucusu merhum Kasım Önadım ile de çalışma şerefine erişmiş birisiyim. 2002 yılından bugüne Başkanlık görevinde bulunduğumuz Birliğimizin bugün geldiği nokta çok değerlidir. Hükümetimizin esnafımıza katkılarını görmezden gelmemiz imkansızdır. 1953 yılından bugüne burada Bursa için üreten bir yapı var. Bizlerden aldıkları finansman ve kredilerle Sayın Faik Çelik, Hüseyin Özdilek, Fahrettin Gülener gibi çok sayıda marka olmuş iş insanımızın geldiği nokta bizleri onurlandırmaktadır. Bursa için esnafımız ve sanatkarlarımız ile elimizi her daim taşın altına koymaktan onur duyuyoruz. Sayın Bursa Milletvekilimiz Atilla Ödünç, hem Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği hem de Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanlığı dönemlerinde her daim esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmuştur. Bugün 50'nci yaşımızda da yanımızda olarak bizlere verdiği değeri göstermişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Esnaf ve Sanatkarlarlar Kredi ve Kefaletler Kooperatifleri 7'nci Bölge Birliği'nin 50'nci yaşını kutlamak amacıyla Birlik Başkanı Bahri Şarlı'yı makamında ziyaret etti.

Toplumun temel taşı olan esnafın Ak Parti hükümetleri dönemlerinde her daim öncelikli statüde olduğunu vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "ülkemizin içerisinde bulunduğu yükselme döneminin baş mimarı esnaflarımız ve sanaatkarlarımızdır. Türkiye'nin ufuk yöneticileri konumunda olan esnaflarımız ve sanatkarlarımız sayesinde ülkemizde meslek bilinci gelişmiş ve sanayileşme hız kazanmıştır. Elbette burada Esnaf ve Sanatkarlarlar Kredi ve Kefaletler Kooperatifleri'nin önemi çok yüksektir. Küçük ve orta ölçekli esnaflarımız aldıkları kredilerle büyümüş, istihdam sağlamış ve yatırımlarını fabrika büyüklüğüne dönüştürmüştür. 2002 yılında Türkiye genelinde esnaf ve sanatkarlarımıza kooperatiflerimiz aracıyla ortalama 120 milyon Türk Lirası kredi finansman desteği sağlanırken, bugün bu rakam Türkiye için 50 milyar Türk Lirası'nın üzerine çıkmıştır. Ve bu yıl sadece Bursa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi tarafından kullandırılan kredi finansman tutarı, 355 milyon Türk Lirasıdır. Bursa ekonomiye dair büyüme örnekleri ile Türkiye'de ki esnaf ve sanatkarlarımıza örnek bir şehirdir" dedi.

 

 

Şarlı, "marka değerler ürettik"

 

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ün ziyaretlerinden ziyadesiyle memnuniyet duyduklarını ifade eden Esnaf ve Sanatkarlarlar Kredi ve Kefaletler Kooperatifleri 7'nci Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı, "Birliğimizin Kurucusu merhum Kasım Önadım ile de çalışma şerefine erişmiş birisiyim. 2002 yılından bugüne Başkanlık görevinde bulunduğumuz Birliğimizin bugün geldiği nokta çok değerlidir. Hükümetimizin esnafımıza katkılarını görmezden gelmemiz imkansızdır. 1953 yılından bugüne burada Bursa için üreten bir yapı var. Bizlerden aldıkları finansman ve kredilerle Sayın Faik Çelik, Hüseyin Özdilek, Fahrettin Gülener gibi çok sayıda marka olmuş iş insanımızın geldiği nokta bizleri onurlandırmaktadır. Bursa için esnafımız ve sanatkarlarımız ile elimizi her daim taşın altına koymaktan onur duyuyoruz. Sayın Bursa Milletvekilimiz Atilla Ödünç, hem Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği hem de Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanlığı dönemlerinde her daim esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmuştur. Bugün 50'nci yaşımızda da yanımızda olarak bizlere verdiği değeri göstermişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.