Ayın vatandaşları ödüllendirildi

Yerel Yönetim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2021 - 16:29, Güncelleme: 16.09.2021 - 16:29 2010+ kez okundu.
 

Ayın vatandaşları ödüllendirildi

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Eylül ayı oturumunda topluma örnek davranışlarda bulunan vatandaşlar ödüllendirildi.
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Yıldız’ın başkanlığında yapıldı. Eylül ayının ‘Ayın vatandaşları’ da Büyükşehir Meclisi’nde ödüllendirildi. Başkanvekili Yıldız, bir yıldır ‘Türkök Projesi’ne kemik iliği ve kök hücre nakli bekleyen hastalar için destek olan Rumelisiad ve Akademi Disleksi Merkezler Grubu adına Rumelisiad Gençlik Komitesi Başkanı Anıl Okan Şen’e teşekkür etti. Yapılan çalışmayla gönüllülerden alınan kök hücre numunelerini Kızılay alırken, numuneler Sağlık Bakanlığı'na gönderiliyor. Veriler havuza dahil olurken, mevcut hastaların kan değerleriyle karşılaştırılıyor. Herhangi bir eşleşme çıkarsa Sağlık Bakanlığı bilgi veriyor. Daha sonrasında bağışçıyla görüşüp, nakil sürecini başlatıyorlar. Anıl Okan Şen’e plaketini AK Parti Grup Sözcüsü Fethi Yıldız verdi. Torunu ile birlikte hastane önünden geçen aşı karşıtı bir vatandaşı, güler yüzü ve tatlı dili sayesinde aşı olmaya ikna eden Hemşire Demet Özceylan’a da plaketini İmar Komisyonu Başkanı Turgay Yel verdi. Başkanvekili Yıldız, vatandaşlara gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Eylül ayı oturumunda topluma örnek davranışlarda bulunan vatandaşlar ödüllendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Yıldız’ın başkanlığında yapıldı. Eylül ayının ‘Ayın vatandaşları’ da Büyükşehir Meclisi’nde ödüllendirildi. Başkanvekili Yıldız, bir yıldır ‘Türkök Projesi’ne kemik iliği ve kök hücre nakli bekleyen hastalar için destek olan Rumelisiad ve Akademi Disleksi Merkezler Grubu adına Rumelisiad Gençlik Komitesi Başkanı Anıl Okan Şen’e teşekkür etti. Yapılan çalışmayla gönüllülerden alınan kök hücre numunelerini Kızılay alırken, numuneler Sağlık Bakanlığı'na gönderiliyor. Veriler havuza dahil olurken, mevcut hastaların kan değerleriyle karşılaştırılıyor. Herhangi bir eşleşme çıkarsa Sağlık Bakanlığı bilgi veriyor. Daha sonrasında bağışçıyla görüşüp, nakil sürecini başlatıyorlar. Anıl Okan Şen’e plaketini AK Parti Grup Sözcüsü Fethi Yıldız verdi.

Torunu ile birlikte hastane önünden geçen aşı karşıtı bir vatandaşı, güler yüzü ve tatlı dili sayesinde aşı olmaya ikna eden Hemşire Demet Özceylan’a da plaketini İmar Komisyonu Başkanı Turgay Yel verdi. Başkanvekili Yıldız, vatandaşlara gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.