Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Osmangazi’de ‘Üzüm’ Vakti

Yerel Yönetim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2021 - 16:21, Güncelleme: 16.09.2021 - 16:21 2507+ kez okundu.
 

Osmangazi’de ‘Üzüm’ Vakti

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Karabalçık Üzüm Festivali’ birbirinden farklı etkinlikler ile coşku içinde gerçekleştirilecek.
Osmangazi Belediyesi, Bursa ovasının bereketli topraklarından çıkan ürünlerin tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Ovaakça Siyah İncir Festivali’nin ardından bu hafta sonu da, Türkiye’nin en kaliteli ve lezzetli üzümlerinin yetiştiği Osmangazi’nin Karabalçık Mahallesi, üzüm festivaline ev sahipliği yapıyor. Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Karabalçık Üzüm Festivali, 19 Eylül Pazar günü saat 12.00’de mehter takımı ve halk dansları gösterileriyle başlayacak. Karabalçık Celal Sönmez İlkokulu’nun bahçesinde düzenlenecek festivalde, Türk Sanat Müziği eserleri ile TRT Sanatçısı Mehsem Özşimşir sahne alacak.   En güzel üzümlerin yarışacağı festivalde, jüri üyeleri üzümleri Ata Sarısı, Alphonse Lavelle, İtalyan, Red Globe ve Mişel Pare olmak üzere 5 farklı kategoride değerlendirecek. Yarışmanın sonunda ise dereceye giren üzümler için üreticilere ödül verilecek. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Pazar günü tüm Bursalıları Karabalçık Üzüm Festivali’ne davet etti.
Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Karabalçık Üzüm Festivali’ birbirinden farklı etkinlikler ile coşku içinde gerçekleştirilecek.

Osmangazi Belediyesi, Bursa ovasının bereketli topraklarından çıkan ürünlerin tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Ovaakça Siyah İncir Festivali’nin ardından bu hafta sonu da, Türkiye’nin en kaliteli ve lezzetli üzümlerinin yetiştiği Osmangazi’nin Karabalçık Mahallesi, üzüm festivaline ev sahipliği yapıyor. Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Karabalçık Üzüm Festivali, 19 Eylül Pazar günü saat 12.00’de mehter takımı ve halk dansları gösterileriyle başlayacak. Karabalçık Celal Sönmez İlkokulu’nun bahçesinde düzenlenecek festivalde, Türk Sanat Müziği eserleri ile TRT Sanatçısı Mehsem Özşimşir sahne alacak.

 

En güzel üzümlerin yarışacağı festivalde, jüri üyeleri üzümleri Ata Sarısı, Alphonse Lavelle, İtalyan, Red Globe ve Mişel Pare olmak üzere 5 farklı kategoride değerlendirecek. Yarışmanın sonunda ise dereceye giren üzümler için üreticilere ödül verilecek. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Pazar günü tüm Bursalıları Karabalçık Üzüm Festivali’ne davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.