Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu

Asayiş 02.03.2022 - 13:04, Güncelleme: 02.03.2022 - 13:35 9855+ kez okundu.
 

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu

Adıyaman'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.
ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman'da narkotik ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları sürüyor.   H.D. isimli şahsın uyuşturu madde satışı yaptığı yönünde gelen ihbarı değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şahsın ikametinde yaptığı aramada 6 paket halinde 414,95 gram esrar maddesi ile 1 gram bonzai maddesi ve 2 Adet Sentetik Ecza Hap ele geçirildi.   H.D. isimli şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan gözaltına alınırken, adli işlemler başlatıldı.
Adıyaman'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman'da narkotik ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları sürüyor.

 

H.D. isimli şahsın uyuşturu madde satışı yaptığı yönünde gelen ihbarı değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şahsın ikametinde yaptığı aramada 6 paket halinde 414,95 gram esrar maddesi ile 1 gram bonzai maddesi ve 2 Adet Sentetik Ecza Hap ele geçirildi.

 

H.D. isimli şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan gözaltına alınırken, adli işlemler başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.