Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aile Bakanı'ndan Gaziantep'e Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi övgüsü

30.10.2021 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2021 - 17:23 834+ kez okundu.
 

Aile Bakanı'ndan Gaziantep'e Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi övgüsü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek merkezden yararlananlarla bir araya geldi. Engelli bireylerin başarı hikayelerini dinleyen Bakan Yanık, yapılan hizmetler için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür etti.GAZİANTEP (İGFA) - Bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Gaziantep’e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yaptığı ziyarette, yürütülen çalışmaları, tedavi süreçleri ve merkezin özellikleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretin devamında Büyükşehir Belediyesi tarafından buluşma programı düzenlendi. Programda Bakan Yanık, merkezde eğitim almış engelli bireyler tarafından hazırlanan müzik dinletisini dinledi. Daha sonrasında tedavi gören engelli bireylerin başarı hikayelerini içeren video gösterimi yapıldı, bazıları sahneye çıkıp yaşadığı süreci anlattı. Bakan Yanık, merkezde yürütülen faaliyetler ve insana dokunan projeleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yaptığı ziyarette Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, protokol üyeleri, merkezden yararlanan vatandaşlar ve aileleri katıldı. Bakan Derya Yanık, merkezin çok başarılı işler çıkardığını söyleyerek, 84 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının engelli, engelsiz, zengin ve fakirin ortaya çıkan sosyal refaha aynı ölçüde ortak paydaş olmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise programdaki konuşmasında 'Gazi şehrin', engeli, çocuk, aile, insan, hayvan dostu bir şehir olduğunun altını çizerek, "Parlamentoya gittiğimde gördüm ki engellinin adı, hukuku, tanımı yoktu. Öyle bir ilerledik ki artık burada çocuklarımızın başarı hikayelerini konuşuyoruz. Engel elde, ayakta, kulakta değil, engel yaşarmayan gözde, nasırlaşmış kalptedir” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek merkezden yararlananlarla bir araya geldi. Engelli bireylerin başarı hikayelerini dinleyen Bakan Yanık, yapılan hizmetler için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür etti.

GAZİANTEP (İGFA) - Bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Gaziantep’e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yaptığı ziyarette, yürütülen çalışmaları, tedavi süreçleri ve merkezin özellikleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretin devamında Büyükşehir Belediyesi tarafından buluşma programı düzenlendi. Programda Bakan Yanık, merkezde eğitim almış engelli bireyler tarafından hazırlanan müzik dinletisini dinledi. Daha sonrasında tedavi gören engelli bireylerin başarı hikayelerini içeren video gösterimi yapıldı, bazıları sahneye çıkıp yaşadığı süreci anlattı. Bakan Yanık, merkezde yürütülen faaliyetler ve insana dokunan projeleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yaptığı ziyarette Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, protokol üyeleri, merkezden yararlanan vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Bakan Derya Yanık, merkezin çok başarılı işler çıkardığını söyleyerek, 84 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının engelli, engelsiz, zengin ve fakirin ortaya çıkan sosyal refaha aynı ölçüde ortak paydaş olmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise programdaki konuşmasında 'Gazi şehrin', engeli, çocuk, aile, insan, hayvan dostu bir şehir olduğunun altını çizerek, "Parlamentoya gittiğimde gördüm ki engellinin adı, hukuku, tanımı yoktu. Öyle bir ilerledik ki artık burada çocuklarımızın başarı hikayelerini konuşuyoruz. Engel elde, ayakta, kulakta değil, engel yaşarmayan gözde, nasırlaşmış kalptedir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.