Aydın Didim'de 75 göçmen yakalandı

29.10.2021 - 13:59, Güncelleme: 29.10.2021 - 13:59 587+ kez okundu.
 

Aydın Didim'de 75 göçmen yakalandı

Aydın'ın Didim ilçesinde iki farklı mahallede yapılan çalışmalarda toplamda 75 yabancı uyruklu şahıs idari işlemleri sonrasında İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Aydın'ın Didim ilçesinde Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan bir işletmede yapılan denetimlerde; 26 Suriye,9 Irak, 4 İran ve 12 Afganistan uyruklu, Altınkum Mahallesi'nde bulunan bir işletmede ihbar üzerine yapılan denetimlerde ise 24 Kongo uyruklu toplam 75 yabancı uyruklu şahıs bulunduğu tespit edildi. Konu ile ilgili olarak Y.E.K, M.M ve G.D  isimli şahıslar 'göçmen kaçakçılığı' suçundan şüpheli olarak alınan ifadeleri sonrasında savcı talimatı serbest bırakıldı. Yakalanan yabancı uyruklu şahıslar gerekli idari işlemler sınrasında İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği öğrenildi.

Aydın'ın Didim ilçesinde iki farklı mahallede yapılan çalışmalarda toplamda 75 yabancı uyruklu şahıs idari işlemleri sonrasında İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Aydın'ın Didim ilçesinde Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan bir işletmede yapılan denetimlerde; 26 Suriye,9 Irak, 4 İran ve 12 Afganistan uyruklu, Altınkum Mahallesi'nde bulunan bir işletmede ihbar üzerine yapılan denetimlerde ise 24 Kongo uyruklu toplam 75 yabancı uyruklu şahıs bulunduğu tespit edildi. Konu ile ilgili olarak Y.E.K, M.M ve G.D  isimli şahıslar 'göçmen kaçakçılığı' suçundan şüpheli olarak alınan ifadeleri sonrasında savcı talimatı serbest bırakıldı. Yakalanan yabancı uyruklu şahıslar gerekli idari işlemler sınrasında İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.