BALKANTÜRKSİAD’IN MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Ekonomi 30.01.2022 - 22:58, Güncelleme: 30.01.2022 - 22:58 1740+ kez okundu.
 

BALKANTÜRKSİAD’IN MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) Mali Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.
Veda Girgin Eroğlu’nun Divan Başkanlığı ve Murat Şakir ile Hakan Başat’ın da Divan Kurulu üyeliği yaptığı Mali Genel Kurul toplantısında BALKANTÜRKSİAD’ın 2021 yılı hesapları ve 2022 yılı bütçesi müzakere edildi. Toplantının açılışında konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, “Görevi devraldığımızdan bu yana geçen 10 ayda, Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Faruk Kaymakcı’yı online toplantımızda ağırladık. Derneğinizin kuruluşunun 10. yılını kutladık. Balkan İş Forumu’nu düzenledik. 8 Balkan ülkesinin Ankara Büyükelçisi ile diplomatik misyon temsilcilerini üyelerimizle buluşturduk. Minia Balkantürk Parkımızın açılışını gerçekleştirdik” dedi. Konuşmasında, BALKANTÜRKSİAD’ın önümüzdeki döneme ilişkin planlanan çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Şakir, “9-10 Şubat tarihlerinde Ankara’da iki gün boyunca Arnavutluk, Bosna Hersek, Romanya, Kosova, Makedonya, Hırvatistan ve Moldova Büyükelçilerine iade-i ziyarette bulunacağız. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Sayın İsmail Gülle’yi Sinerji toplantımıza davet ettik. Bu toplantımızı da şubat sonu veya mart başında düzenlemeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Yapılan müzakerelerden sonra BALKANTÜRKSİAD’ın 2022 yılı aidatı 2 bin 400 TL, giriş aidatının da 5 bin TL olması üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.
Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) Mali Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Veda Girgin Eroğlu’nun Divan Başkanlığı ve Murat Şakir ile Hakan Başat’ın da Divan Kurulu üyeliği yaptığı Mali Genel Kurul toplantısında BALKANTÜRKSİAD’ın 2021 yılı hesapları ve 2022 yılı bütçesi müzakere edildi.

Toplantının açılışında konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, “Görevi devraldığımızdan bu yana geçen 10 ayda, Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Faruk Kaymakcı’yı online toplantımızda ağırladık. Derneğinizin kuruluşunun 10. yılını kutladık. Balkan İş Forumu’nu düzenledik. 8 Balkan ülkesinin Ankara Büyükelçisi ile diplomatik misyon temsilcilerini üyelerimizle buluşturduk. Minia Balkantürk Parkımızın açılışını gerçekleştirdik” dedi.

Konuşmasında, BALKANTÜRKSİAD’ın önümüzdeki döneme ilişkin planlanan çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Şakir, “9-10 Şubat tarihlerinde Ankara’da iki gün boyunca Arnavutluk, Bosna Hersek, Romanya, Kosova, Makedonya, Hırvatistan ve Moldova Büyükelçilerine iade-i ziyarette bulunacağız. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Sayın İsmail Gülle’yi Sinerji toplantımıza davet ettik. Bu toplantımızı da şubat sonu veya mart başında düzenlemeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan müzakerelerden sonra BALKANTÜRKSİAD’ın 2022 yılı aidatı 2 bin 400 TL, giriş aidatının da 5 bin TL olması üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.