Boşnak Komutan Hociç kitabını İzmir'de imzaladı

09.01.2022 - 11:30, Güncelleme: 09.01.2022 - 11:30 1204+ kez okundu.
 

Boşnak Komutan Hociç kitabını İzmir'de imzaladı

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin davetiyle İzmir’e gelen Boşnak komutan Harun Hociç, “Savaş Öyküleri” ‘Temiz Bosna Toprağına Secde’ adını verdiği kitabını imzaladı. İZMİR (İGFA) - Yazar, Bornova Belediyesi işletmesi olan Çamdibi katlı pazaryeri düğün salonunda gerçekleştirilen kahvaltı ve konferansla İzmir’de yaşayan Boşnaklarla buluştu. İmza gününe; Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer, geçmiş dönem MHP İzmir Milletvekili Murat Koç,siyasi parti temsilcileri, Balkan dernek başkanı ve yöneticileriyle dernek üyeleri katıldı. Kahvaltının ardından gerçekleşen konferansta İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Gül, çok özel bir gün yaşadıklarını belirterek, "Boşnak Dernek olarak bizim için bugün çok özel, çünkü 1992 – 1995 yılları arasında meydana gelen ve Sırpların Boşnaklara uyguladığı soykırımda Boşnakları Bosna’dan silmek isterken Boşnaklar çoluk çocuk, genç yaşlı bütün Boşnaklar vatanını korumak için mücadele verdiler. Bu mücadelenin içinde genç yaşta yer alan çok değerli komutan Harun Hociç’i sizlerle buluşturmak ve kitabını imzalaması bizleri mutlu etmiştir. Gazi olan Boşnak Komutan Hociç’i İzmir’e davet ettiğimizde hiç itiraz etmeden seve seve geleceğini söyledi ve bu gün aramızda. Kitabını imzalayacak olması dernek olarak bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin davetiyle İzmir’e gelen Boşnak komutan Harun Hociç, “Savaş Öyküleri” ‘Temiz Bosna Toprağına Secde’ adını verdiği kitabını imzaladı.

İZMİR (İGFA) - Yazar, Bornova Belediyesi işletmesi olan Çamdibi katlı pazaryeri düğün salonunda gerçekleştirilen kahvaltı ve konferansla İzmir’de yaşayan Boşnaklarla buluştu.
İmza gününe; Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer, geçmiş dönem MHP İzmir Milletvekili Murat Koç,siyasi parti temsilcileri, Balkan dernek başkanı ve yöneticileriyle dernek üyeleri katıldı.

Kahvaltının ardından gerçekleşen konferansta İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Gül, çok özel bir gün yaşadıklarını belirterek, "Boşnak Dernek olarak bizim için bugün çok özel, çünkü 1992 – 1995 yılları arasında meydana gelen ve Sırpların Boşnaklara uyguladığı soykırımda Boşnakları Bosna’dan silmek isterken Boşnaklar çoluk çocuk, genç yaşlı bütün Boşnaklar vatanını korumak için mücadele verdiler. Bu mücadelenin içinde genç yaşta yer alan çok değerli komutan Harun Hociç’i sizlerle buluşturmak ve kitabını imzalaması bizleri mutlu etmiştir. Gazi olan Boşnak Komutan Hociç’i İzmir’e davet ettiğimizde hiç itiraz etmeden seve seve geleceğini söyledi ve bu gün aramızda. Kitabını imzalayacak olması dernek olarak bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.