Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa MUŞSİAD'dan İnegöl çıkarması

12.05.2022 - 18:19, Güncelleme: 12.05.2022 - 18:19 9610+ kez okundu.
 

Bursa MUŞSİAD'dan İnegöl çıkarması

Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği Bursa MUŞSİAD Kurucular Kurulu Üyeleri, Bursa’nın İnegöl ilçesinde kritik öneme sahip bir toplantı gerçekleştirdi.BURSA İGFA- Bursa MUŞSİAD Kurucular Kurulu Üyesi Perenna Collection Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Kavçan ev sahipliğinde düzenlenen yemekli toplantıya çok sayıda Muşlu İş insanı katılım gösterdi. Bursa ve İnegöl'ün fırsatlarının masaya yatırıldığı buluşmada, ağaç ve mobilya sektörlerine dair fikir alışverişinde bulunan iş adamları İnegöl'ün inşaat, mobilya, otomotiv ve tekstil sektöründe var olan fırsatlarını görüştüler. İnegöl'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bursa MUŞSİAD Kurucu Başkanı Ayhan Durgun; "Bursa'da kısa süre önce 17 iş adamı ile birlikte kurduğumuz Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği Bursa MUŞSİAD, kısa sürede güçlenmeye başladı. Yeni üyelerin katılımları ile her geçen gün üye sayısı artan Bursa MUŞSİAD, olağan genel kurul öncesinde 100 üye hedefine ulaşmış olacak. Bugün burada yeni üyelerimizin katılımları ile güç kazandık. İnegöl'de bulunan iş insanı hemşehrilerimiz Serdaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Serbest ve Dasell Furniture Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Başdinç aramıza katıldılar. İnegöl'de 40 bine yakın hemşerimiz var. Çok sayıda hemşerimiz İnegöl'de işletme sahibi. Bursamızın güzide ilçesi İnegöl'de daha fazla aktif olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bugünkü buluşmaya ev sahipliği yapan Kurucular Kurulu Üyemiz Sayın Bünyamin Kavçan'ın İnegöl'de 4 bin metrekare kapalı alan mobilya üretim tesisi mevcut. İnegöl başta olmak üzere Bursa'ya her alanda değer katan Muşlu hemşerilerimiz ile gurur duyuyoruz. Bursa MUŞSİAD olarak kentlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. İnegöl'de gerçekleşen toplantıya ev sahipliği yapan İş Adamı Bünyamin Kavçan; "Muşlular olarak Bursa'nın birçok ilçesinde bulunan iş insanlarımız ile birlikte Bursa MUŞSİAD'ı kurduk. Bursamızın en güçlü ilçelerinden İnegöl'de çok sayıda hemşerimiz çok çeşitli sektörlerde ticaret yapmakta. Bizde bugün İnegöl'de Muşlu Sanayici ve İş Adamlarımızı ağırlayarak ilçemiz hakkında kendilerine bilgilendirme yaptık. İnegöl'ün yatırım fırsatları hakkında kendilerini bilgilendirdik" dedi. İnegöl'de gerçekleşen toplantıya Bursa MUŞSİAD Kurucular Kurulu Üyeleri; İskan Akın, Ethem Okumuş, Avukat Tuncay Özdemir, Mehmet Nuri Çelik, İdris Şahintaş, Medeni Selçuk, Muhlis Çelebi, Kenan Taşköprü, Servet Kaynar, Fesih Baykal, Behçet Ongur katılım gösterdiler. 

Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği Bursa MUŞSİAD Kurucular Kurulu Üyeleri, Bursa’nın İnegöl ilçesinde kritik öneme sahip bir toplantı gerçekleştirdi.

BURSA İGFA- Bursa MUŞSİAD Kurucular Kurulu Üyesi Perenna Collection Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Kavçan ev sahipliğinde düzenlenen yemekli toplantıya çok sayıda Muşlu İş insanı katılım gösterdi. Bursa ve İnegöl'ün fırsatlarının masaya yatırıldığı buluşmada, ağaç ve mobilya sektörlerine dair fikir alışverişinde bulunan iş adamları İnegöl'ün inşaat, mobilya, otomotiv ve tekstil sektöründe var olan fırsatlarını görüştüler.

İnegöl'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bursa MUŞSİAD Kurucu Başkanı Ayhan Durgun; "Bursa'da kısa süre önce 17 iş adamı ile birlikte kurduğumuz Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği Bursa MUŞSİAD, kısa sürede güçlenmeye başladı. Yeni üyelerin katılımları ile her geçen gün üye sayısı artan Bursa MUŞSİAD, olağan genel kurul öncesinde 100 üye hedefine ulaşmış olacak. Bugün burada yeni üyelerimizin katılımları ile güç kazandık. İnegöl'de bulunan iş insanı hemşehrilerimiz Serdaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Serbest ve Dasell Furniture Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Başdinç aramıza katıldılar.

İnegöl'de 40 bine yakın hemşerimiz var. Çok sayıda hemşerimiz İnegöl'de işletme sahibi. Bursamızın güzide ilçesi İnegöl'de daha fazla aktif olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bugünkü buluşmaya ev sahipliği yapan Kurucular Kurulu Üyemiz Sayın Bünyamin Kavçan'ın İnegöl'de 4 bin metrekare kapalı alan mobilya üretim tesisi mevcut. İnegöl başta olmak üzere Bursa'ya her alanda değer katan Muşlu hemşerilerimiz ile gurur duyuyoruz. Bursa MUŞSİAD olarak kentlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İnegöl'de gerçekleşen toplantıya ev sahipliği yapan İş Adamı Bünyamin Kavçan; "Muşlular olarak Bursa'nın birçok ilçesinde bulunan iş insanlarımız ile birlikte Bursa MUŞSİAD'ı kurduk. Bursamızın en güçlü ilçelerinden İnegöl'de çok sayıda hemşerimiz çok çeşitli sektörlerde ticaret yapmakta. Bizde bugün İnegöl'de Muşlu Sanayici ve İş Adamlarımızı ağırlayarak ilçemiz hakkında kendilerine bilgilendirme yaptık. İnegöl'ün yatırım fırsatları hakkında kendilerini bilgilendirdik" dedi.

İnegöl'de gerçekleşen toplantıya Bursa MUŞSİAD Kurucular Kurulu Üyeleri; İskan Akın, Ethem Okumuş, Avukat Tuncay Özdemir, Mehmet Nuri Çelik, İdris Şahintaş, Medeni Selçuk, Muhlis Çelebi, Kenan Taşköprü, Servet Kaynar, Fesih Baykal, Behçet Ongur katılım gösterdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.