Bursa Valiliği'nden açıklama

Siyaset 28.10.2021 - 11:34, Güncelleme: 28.10.2021 - 11:48 700+ kez okundu.
 

Bursa Valiliği'nden açıklama

Bursa Valiliği'nden, sosyal medyada yer alan kaçak göçmen görüntüleri ile ilgili açıklama yapıldı
Bursa Valiliği'nin açıklaması:   Bazı sosyal medya hesaplarında İzmir-Bursa otobanında olduğu tespit edilen kaçak göçmen görüntüleriyle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.   Bursa - Gemlik İlçesi karayolu üzerinde düzensiz göçmenlerin yürüdükleri ihbarı üzerine; güvenlik güçlerimiz tarafından Gemlik - Otoyol Gişeleri Mevkiinde (41) düzensiz göçmen ile (1) organizatör gözaltına alınmış, yabancı şahıslar yapılan adli ve idari işlemlerden sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.    
Bursa Valiliği'nden, sosyal medyada yer alan kaçak göçmen görüntüleri ile ilgili açıklama yapıldı

Bursa Valiliği'nin açıklaması:

 

Bazı sosyal medya hesaplarında İzmir- Bursa otobanında olduğu tespit edilen kaçak göçmen görüntüleriyle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

 

Bursa - Gemlik İlçesi karayolu üzerinde düzensiz göçmenlerin yürüdükleri ihbarı üzerine; güvenlik güçlerimiz tarafından Gemlik - Otoyol Gişeleri Mevkiinde (41) düzensiz göçmen ile (1) organizatör gözaltına alınmış, yabancı şahıslar yapılan adli ve idari işlemlerden sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.