Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan Kurban Bayramı mesajı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2021 - 17:22, Güncelleme: 21.07.2021 - 17:22 2547+ kez okundu.
 

Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan Kurban Bayramı mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat, yayımladığı Kurban Bayramı mesajı ile Bursalıların bayramını tebrik ederken, terörle mücadele ve birliktelik mesajı verdi.
Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın Kurban Bayramı mesajı:   " Osmangazi’nin Değerli evlatları   Aziz Bursalı Hemşehrilerim   Büyük bir coşku ve heyecanla idrak ettiğimiz Kurban Bayramı, milletimizin ali cenaplığını,  diğergamlığını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını artıran, sevgi ve merhametini çoğaltan en önemli günlerdendir. Kurban yakınlaşmadır, cömertliktir, paylaşmadır, teslimiyettir. Milletçe, bu duygulardan doğan ruhla her türlü zorluğun üstesinden geldik, her türlü sıkıntıyı birlikte aştık. Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürdük, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenlerin oyunlarını bozduk, el birliği ile gayret ederek sun’i ekonomik krizleri boşa çıkardık. Yeri geldi şehit olduk, yeri geldik gazi olduk. Ama ülkemizin sevdasından hiçbir zaman vaz geçmedik. Allah’ın izni ile vaz geçmeyeceğiz de.   Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Bursalı hemşehrilerimin özellikle yaşlıları, kimsesiz ve yoksulları ziyaret ederek yalnız bırakmayacaklarını biliyorum.   Bayramın bayram tadında geçmesi, yuvalarımıza acı ve gözyaşı girmemesi için; seyahat ve ziyaretlerimizde gerek trafik kurallarına gerekse de maske ve mesafe kurallarına uyulmasının,  hem kendimize ve sevdiklerimize hem de başkalarına karşı insani sorumluluğumuzun bir gereği olduğu unutulmamalıdır.   Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması temennisiyle; başta Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz olmak üzere herkesin Kurban Bayramını kutluyor, daha çok güzelliklerin paylaşıldığı, gözyaşı, açlık ve hastalıkların olmadığı, barış, sevgi ve sağlığın hakim olduğu bir dünyada yaşamak dileklerimle, Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. "
Bursa Valisi Yakup Canbolat, yayımladığı Kurban Bayramı mesajı ile Bursalıların bayramını tebrik ederken, terörle mücadele ve birliktelik mesajı verdi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın Kurban Bayramı mesajı:

 

" Osmangazi’nin Değerli evlatları

 

Aziz Bursalı Hemşehrilerim

 

Büyük bir coşku ve heyecanla idrak ettiğimiz Kurban Bayramı, milletimizin ali cenaplığını,  diğergamlığını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını artıran, sevgi ve merhametini çoğaltan en önemli günlerdendir. Kurban yakınlaşmadır, cömertliktir, paylaşmadır, teslimiyettir. Milletçe, bu duygulardan doğan ruhla her türlü zorluğun üstesinden geldik, her türlü sıkıntıyı birlikte aştık. Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürdük, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenlerin oyunlarını bozduk, el birliği ile gayret ederek sun’i ekonomik krizleri boşa çıkardık. Yeri geldi şehit olduk, yeri geldik gazi olduk. Ama ülkemizin sevdasından hiçbir zaman vaz geçmedik. Allah’ın izni ile vaz geçmeyeceğiz de.

 

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Bursalı hemşehrilerimin özellikle yaşlıları, kimsesiz ve yoksulları ziyaret ederek yalnız bırakmayacaklarını biliyorum.

 

Bayramın bayram tadında geçmesi, yuvalarımıza acı ve gözyaşı girmemesi için; seyahat ve ziyaretlerimizde gerek trafik kurallarına gerekse de maske ve mesafe kurallarına uyulmasının,  hem kendimize ve sevdiklerimize hem de başkalarına karşı insani sorumluluğumuzun bir gereği olduğu unutulmamalıdır.

 

Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması temennisiyle; başta Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz olmak üzere herkesin Kurban Bayramını kutluyor, daha çok güzelliklerin paylaşıldığı, gözyaşı, açlık ve hastalıkların olmadığı, barış, sevgi ve sağlığın hakim olduğu bir dünyada yaşamak dileklerimle, Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.