Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursalı gazeteci Türkan Genç kansere yenik düştü

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2021 - 17:14, Güncelleme: 07.02.2021 - 17:14 2366+ kez okundu.
 

Bursalı gazeteci Türkan Genç kansere yenik düştü

Bursalı gazeteci-yazar Türkan Genç, tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Gazetecilik mesleğine Olay Gazetesi'nde muhabir olarak başlayan ve daha sonra çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapan Türkan Genç, en son Yeni Marmara Gazetesi'nde günlük yazılarla okurlarıyla buluşuyordu. Yaklaşık 10 gün önce karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Genç'e kanser teşhisi konuldu. Hemen ameliyata alınan Genç'in ardından Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Yılların deneyimli kaleminden bugün üzücü haber geldi. Gazeteci Türkan Genç, hayata gözlerini yumdu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Gazeteciler Derneği, Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi başta olmak üzere sevenleri de sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayımladı.
Bursalı gazeteci-yazar Türkan Genç, tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Gazetecilik mesleğine Olay Gazetesi'nde muhabir olarak başlayan ve daha sonra çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapan Türkan Genç, en son Yeni Marmara Gazetesi'nde günlük yazılarla okurlarıyla buluşuyordu.


Yaklaşık 10 gün önce karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Genç'e kanser teşhisi konuldu. Hemen ameliyata alınan Genç'in ardından Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Yılların deneyimli kaleminden bugün üzücü haber geldi. Gazeteci Türkan Genç, hayata gözlerini yumdu.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Gazeteciler Derneği, Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi başta olmak üzere sevenleri de sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.