Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü Kızılcahamam'da kutlandı

Yerel Yönetim 18.03.2022 - 18:37, Güncelleme: 18.03.2022 - 18:37 7124+ kez okundu.
 

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü Kızılcahamam'da kutlandı

Ankara Kızılcahamam Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla meydana çelenk bırakıldı.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde Kızılcahamam protokolü Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Çelenk Koyma törende bir araya geldi. Çelenk Koyma törenine, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra, askerler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. 18 Mart Şehitleri Anma programı Kaymakam Aksoy ve Belediye Başkanı Acar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Programda daha sonra Aksoy, Acar ve beraberinde ilçe protokolü İlçe Mezarlığında bulunan şehit mezarlığı ziyaret ederek, şehitlerin mezarları başında dualar ettiler.
Ankara Kızılcahamam Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla meydana çelenk bırakıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde Kızılcahamam protokolü Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Çelenk Koyma törende bir araya geldi. Çelenk Koyma törenine, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra, askerler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma programı Kaymakam Aksoy ve Belediye Başkanı Acar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Programda daha sonra Aksoy, Acar ve beraberinde ilçe protokolü İlçe Mezarlığında bulunan şehit mezarlığı ziyaret ederek, şehitlerin mezarları başında dualar ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.