Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇEKSANAT GKM'de Bu Hafta Sonu

Kültür (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.12.2021 - 19:21, Güncelleme: 03.12.2021 - 19:21 3385+ kez okundu.
 

ÇEKSANAT GKM'de Bu Hafta Sonu

ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi (GKM), her yaştan sanatsevere birbirinden farklı etkinlikleri sunmayı sürdürüyor.
ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi (GKM), her yaştan sanatsevere birbirinden farklı etkinlikleri sunmayı sürdürüyor.   Uludağ Üniversitesi Sinema Topluluğu ve ÇEKSANAT işbirliğiyle her hafta sonu bir birinden seçkin filmler izleyici ile buluşuyor. Bu hafta sonu, Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü, 23. Altın Koza Film Festivali'nde ise En İyi Film ve Film Yönetmenleri Derneği En İyi Yönetmen ödülünü kazanan Reha Erdem’in ödüllü filmleri gösterimde olacak. Reha Erdem'in yazıp yönettiği, ergenlik çağındaki bir kızın hayatında karşılaştığı zorlukları konu alan 2008 yapımı “Hayat Var” 4 Aralık Cumartesi saat 19.30’da, başrollerini Taner Birsel, Bennu Yıldırımlar, Zuhal Gencer ve Bülent Emin Yarar’ın oynadığı “Kaç Para Kaç” 5 Aralık Pazar saat 19.30’da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.   ÇEKSANAT Tiyatro oyuncusu İlkay Zengin’in masaldan uyarlayıp yönettiği çocuklar için hazırlanan gölge oyunu “Dev Kurbağa” 4 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te, İzzet Boğa tarafından oyunlaştırılan ve sahneye konan “Hendek” isimli çocuk oyunu ise 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’te ÇEKSANAT GKM’de sahnelenecek.
ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi (GKM), her yaştan sanatsevere birbirinden farklı etkinlikleri sunmayı sürdürüyor.

ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi (GKM), her yaştan sanatsevere birbirinden farklı etkinlikleri sunmayı sürdürüyor.

 

Uludağ Üniversitesi Sinema Topluluğu ve ÇEKSANAT işbirliğiyle her hafta sonu bir birinden seçkin filmler izleyici ile buluşuyor.

Bu hafta sonu, Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü, 23. Altın Koza Film Festivali'nde ise En İyi Film ve Film Yönetmenleri Derneği En İyi Yönetmen ödülünü kazanan Reha Erdem’in ödüllü filmleri gösterimde olacak.

Reha Erdem'in yazıp yönettiği, ergenlik çağındaki bir kızın hayatında karşılaştığı zorlukları konu alan 2008 yapımı “Hayat Var” 4 Aralık Cumartesi saat 19.30’da, başrollerini Taner Birsel, Bennu Yıldırımlar, Zuhal Gencer ve Bülent Emin Yarar’ın oynadığı “Kaç Para Kaç” 5 Aralık Pazar saat 19.30’da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

 

ÇEKSANAT Tiyatro oyuncusu İlkay Zengin’in masaldan uyarlayıp yönettiği çocuklar için hazırlanan gölge oyunu “Dev Kurbağa” 4 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te, İzzet Boğa tarafından oyunlaştırılan ve sahneye konan “Hendek” isimli çocuk oyunu ise 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’te ÇEKSANAT GKM’de sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.