Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Bursa, Ata'nın manevi huzurunda

Siyaset 01.11.2021 - 14:44, Güncelleme: 01.11.2021 - 14:44 648+ kez okundu.
 

CHP Bursa, Ata'nın manevi huzurunda

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlayan CHP Bursa İl Örgütü Atatürk'ün manevi huzurundaydı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, Yüksel Özkan ve Erkan Aydın ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Demirtaş, Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk ve ilçe yönetimleri ile Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının da katıldığı tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.   "DAHİLİ VE HARİCİ BEDHAHLAR HER ZAMAN VAR OLDU"   Nilüfer ve Osmangazi ve Bursa İl Örgütü çelenklerinin sunumunun ardından kürsüye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözünü hatırlatarak başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Şunu hiç unutmamalıyız ki Cumhuriyet, ilanınından itibaren dahili ve harici bedhahları da beraberinde getirdi. Dahili ve harici bedhahları tarihin her döneminde Cumhuriyetten duydukları rahatsızlıkları türlü şekillerde hayata geçirmeye çalıştılar. Cumhuriyetimiz girdiği bu türbülastan çıkmak üzere. Hava şartları yeniden normale dönecek. Bundan emin olun. 19 yıllık türbülans bitiyor."   "SEFERBERLİK RUHUYLA 19 YILLLIK KARANLIĞA SON VERECEĞİZ"   "Cumhuriyetin yılmaz savunucuları olarak bizlere düşen, cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız. Önümüzde bir seçim kaçınılmaz görünüyor. Arkasından bir seçim daha… Bir seferberlikle yola çıkmamız gerekiyor. Hiçbir şekilde hata yapma lüksümüz yok. Hiç kimsenin bireysel hesap yapma şansı yok. 23 Haziran’da İstanbul nasıl bir ikinci seçime gittiyse, seferberlik ruhuyla 800 bin oy farkla kazanıldıysa şu an o satıh bütün vatan. Her yer İstanbul seçimleri gibi olmalı. Çok kısa bir zamanda seçim kararı alınabilir. Herkes canını dişine katacak, hatalarımızı kapatacağız ve bu türbülanstan çıkacağız. Cumhuriyetin erdemlerini, faziletlerini biliyoruz. Cumhuriyet eşitliktir, inanç özgürlüğüdür, eşit yurttaşlıktır, kadın erkek eşitliğidir. Bunları korumak için bu kadroların daha çok çalışması gerekiyor. Seferberlik ruhuyla 19 yıllık bu karanlığa son vereceğiz”                
29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlayan CHP Bursa İl Örgütü Atatürk'ün manevi huzurundaydı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, Yüksel Özkan ve Erkan Aydın ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Demirtaş, Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk ve ilçe yönetimleri ile Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının da katıldığı tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

 

"DAHİLİ VE HARİCİ BEDHAHLAR HER ZAMAN VAR OLDU"

 

Nilüfer ve Osmangazi ve Bursa İl Örgütü çelenklerinin sunumunun ardından kürsüye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözünü hatırlatarak başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Şunu hiç unutmamalıyız ki Cumhuriyet, ilanınından itibaren dahili ve harici bedhahları da beraberinde getirdi. Dahili ve harici bedhahları tarihin her döneminde Cumhuriyetten duydukları rahatsızlıkları türlü şekillerde hayata geçirmeye çalıştılar. Cumhuriyetimiz girdiği bu türbülastan çıkmak üzere. Hava şartları yeniden normale dönecek. Bundan emin olun. 19 yıllık türbülans bitiyor."

 

"SEFERBERLİK RUHUYLA 19 YILLLIK KARANLIĞA SON VERECEĞİZ"

 

"Cumhuriyetin yılmaz savunucuları olarak bizlere düşen, cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız. Önümüzde bir seçim kaçınılmaz görünüyor. Arkasından bir seçim daha… Bir seferberlikle yola çıkmamız gerekiyor. Hiçbir şekilde hata yapma lüksümüz yok. Hiç kimsenin bireysel hesap yapma şansı yok. 23 Haziran’da İstanbul nasıl bir ikinci seçime gittiyse, seferberlik ruhuyla 800 bin oy farkla kazanıldıysa şu an o satıh bütün vatan. Her yer İstanbul seçimleri gibi olmalı. Çok kısa bir zamanda seçim kararı alınabilir. Herkes canını dişine katacak, hatalarımızı kapatacağız ve bu türbülanstan çıkacağız. Cumhuriyetin erdemlerini, faziletlerini biliyoruz. Cumhuriyet eşitliktir, inanç özgürlüğüdür, eşit yurttaşlıktır, kadın erkek eşitliğidir. Bunları korumak için bu kadroların daha çok çalışması gerekiyor. Seferberlik ruhuyla 19 yıllık bu karanlığa son vereceğiz”

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.