Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dağlı: Ladik'in turizmde cazibesi artacak

Turizm 05.01.2022 - 13:21, Güncelleme: 05.01.2022 - 13:21 6991+ kez okundu.
 

Dağlı: Ladik'in turizmde cazibesi artacak

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ladik Gölü kıyısına kurulan tesislerin, ilçeyi turizmde cazibe merkezi haline getirme çalışmalarına önemli bir katkı sunacağını söyledi.
Vali Zülkif Dağlı, kalkınma ajansı desteğiyle uygulanan “Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Programı” kapsamındaki projeyle Ladik Belediyesi tarafından inşa edilen Hamitköy Kır Pansiyonu ve Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunarak, Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan ve Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'den bilgi aldı. Barındırdığı balıklar ve kuşların yanı sıra yüzen adaları ile muhteşem bir manzara sunan ekolojik zenginlik kaynağı Ladik Gölü'nün hemen bitişiğindeki bulunan ve doğa turizmi severler için bungalov evlerde konaklama imkanı sunan tesislerin, Ladik'i turizmde bir cazibe merkezi haline getirme çalışmaları noktasında oldukça önemli bir yere sahip olacağını söyleyen Vali Dağlı, Ladik ilçesinin sahip olduğu tarihi geçmişi, kaplıca tesisleri, gölü ve kayak merkezi ile tam bir turizm kenti olduğunu ve bu projenin Ladik'te alternatif turizm hizmetlerinin geliştirilmesinin yanı sıra doğal, tarihi ve kültürel değerlerin erişilebilirliğinin ve bilinirliğinin artırılmasına da katkı sağlayacağını dile getirdi.
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ladik Gölü kıyısına kurulan tesislerin, ilçeyi turizmde cazibe merkezi haline getirme çalışmalarına önemli bir katkı sunacağını söyledi.

Vali Zülkif Dağlı, kalkınma ajansı desteğiyle uygulanan “ Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Programı” kapsamındaki projeyle Ladik Belediyesi tarafından inşa edilen Hamitköy Kır Pansiyonu ve Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunarak, Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan ve Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'den bilgi aldı. Barındırdığı balıklar ve kuşların yanı sıra yüzen adaları ile muhteşem bir manzara sunan ekolojik zenginlik kaynağı Ladik Gölü'nün hemen bitişiğindeki bulunan ve doğa turizmi severler için bungalov evlerde konaklama imkanı sunan tesislerin, Ladik'i turizmde bir cazibe merkezi haline getirme çalışmaları noktasında oldukça önemli bir yere sahip olacağını söyleyen Vali Dağlı, Ladik ilçesinin sahip olduğu tarihi geçmişi, kaplıca tesisleri, gölü ve kayak merkezi ile tam bir turizm kenti olduğunu ve bu projenin Ladik'te alternatif turizm hizmetlerinin geliştirilmesinin yanı sıra doğal, tarihi ve kültürel değerlerin erişilebilirliğinin ve bilinirliğinin artırılmasına da katkı sağlayacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.