Demokrat Parti'den İYİ'ye ziyaret

05.01.2022 - 18:09, Güncelleme: 05.01.2022 - 18:09 1351+ kez okundu.
 

Demokrat Parti'den İYİ'ye ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ziyareti sonrasında ortak basın açıklaması yaptı.ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nda bulunan partilerin liderinin 'sokağa çıkın' çağrısında bulunmadığını söyleyerek, "Kimsenin ağzından 'sokağa çıkmak' diye bir cümle çıkmamış. Bir Cumhurbaşkanı, bir partinin genel başkanı çıkıp diyor ki, 'Sokağa döküleceklermiş, inin de görelim'. Nereden bakarsanız acayip ve saçmalık" dedi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ziyareti sonrasında düzenledikleri ortak basın açıklamasında konuşan Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Özellikle reel sektörün bizi anladığı MÜSİAD gibi kazancını bereketli ve helal yollardan, üretimden geçirenlerin bizim dilimizi çok iyi anlayabileceği bir dönemdeyiz” sözlerinin de ayrımcı olduğunu söyledi. DP Genel Başkanı Uysal, ülkenin can alıcı ve can yakıcı meselelerini konuşma imkanı bulduklarını ifade ederek ülkenin sistematik bir çöküş yaşadığını savundu. https://www.youtube.com/watch?v=yKAM4dwb1NM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ziyareti sonrasında ortak basın açıklaması yaptı.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nda bulunan partilerin liderinin 'sokağa çıkın' çağrısında bulunmadığını söyleyerek, "Kimsenin ağzından 'sokağa çıkmak' diye bir cümle çıkmamış. Bir Cumhurbaşkanı, bir partinin genel başkanı çıkıp diyor ki, 'Sokağa döküleceklermiş, inin de görelim'. Nereden bakarsanız acayip ve saçmalık" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ziyareti sonrasında düzenledikleri ortak basın açıklamasında konuşan Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Özellikle reel sektörün bizi anladığı MÜSİAD gibi kazancını bereketli ve helal yollardan, üretimden geçirenlerin bizim dilimizi çok iyi anlayabileceği bir dönemdeyiz” sözlerinin de ayrımcı olduğunu söyledi.

DP Genel Başkanı Uysal, ülkenin can alıcı ve can yakıcı meselelerini konuşma imkanı bulduklarını ifade ederek ülkenin sistematik bir çöküş yaşadığını savundu.

https://www.youtube.com/watch?v=yKAM4dwb1NM
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.