DOĞAYI KORUYARAK KÜLTÜR SANATLA BULUŞTULAR

Sanat 18.02.2022 - 16:44, Güncelleme: 18.02.2022 - 16:44 10520+ kez okundu.
 

DOĞAYI KORUYARAK KÜLTÜR SANATLA BULUŞTULAR

Gürsu’da kültür sanatı sosyal sorumlulukla taçlandıran Gürsu Belediyesi, Gürsulular’ı tiyatroyla buluşturmayı sürdürüyor.
Gürsu Belediyesi’ne dönüştürülebilir atık getirerek bilet kazanan Gürsulular, her hafta tiyatro ve sinemayla buluşturuluyor. Gürsu Belediyesi’nin ulaşım olanağı da sunduğu etkinlik kapsamında, Gürsulular bu hafta da, William Shakespeare tarafından yazılan ve tüccar Antonio’nun hikayesinin anlatıldığı, Bursa Büyükşehir Şehir Tiyatrosu’nca sahnelenen trajikomik tiyatro oyunu “Venedik Taciri” ni izleme olanağı buldu. “Geri dönüştürülebilir atıkları belediyemize getirmelerini sağlayarak çevreyi koruma duyarlılıklarını taze tuttuğumuz hemşehrilerimizin sosyal sorumluluk bilincini kültür sanatla harmanlıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çevreyi ve doğayı korumaya, geri dönüşümle doğal kaynaklarda tasarruf yapmaya, böylece, hepimizin gelecekte doğal kaynakları korunmuş, temiz bir dünyada yaşamasına katkı sağlamış oluyoruz” dedi. Gürsu Belediyesi’nin “Sahne Hazır, Peki Sen’’ sloganıyla gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında kültür sanat etkinlikleriyle buluşan Gürsulular, doğanın korunmasına duyarlılık kazanarak sıfır atık projesine de destek olmuş oluyor.
Gürsu’da kültür sanatı sosyal sorumlulukla taçlandıran Gürsu Belediyesi, Gürsulular’ı tiyatroyla buluşturmayı sürdürüyor.

Gürsu Belediyesi’ne dönüştürülebilir atık getirerek bilet kazanan Gürsulular, her hafta tiyatro ve sinemayla buluşturuluyor.

Gürsu Belediyesi’nin ulaşım olanağı da sunduğu etkinlik kapsamında, Gürsulular bu hafta da, William Shakespeare tarafından yazılan ve tüccar Antonio’nun hikayesinin anlatıldığı, Bursa Büyükşehir Şehir Tiyatrosu’nca sahnelenen trajikomik tiyatro oyunu “Venedik Taciri” ni izleme olanağı buldu.

“Geri dönüştürülebilir atıkları belediyemize getirmelerini sağlayarak çevreyi koruma duyarlılıklarını taze tuttuğumuz hemşehrilerimizin sosyal sorumluluk bilincini kültür sanatla harmanlıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çevreyi ve doğayı korumaya, geri dönüşümle doğal kaynaklarda tasarruf yapmaya, böylece, hepimizin gelecekte doğal kaynakları korunmuş, temiz bir dünyada yaşamasına katkı sağlamış oluyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi’nin “Sahne Hazır, Peki Sen’’ sloganıyla gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında kültür sanat etkinlikleriyle buluşan Gürsulular, doğanın korunmasına duyarlılık kazanarak sıfır atık projesine de destek olmuş oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.