Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Elmasbahçeler Hizmet Binası Yükseliyor

Yerel Yönetim 03.11.2021 - 17:03, Güncelleme: 03.11.2021 - 17:03 734+ kez okundu.
 

Elmasbahçeler Hizmet Binası Yükseliyor

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen Elmasbahçeler Hizmet Binası, bölgenin hizmet ve yaşam merkezi haline gelecek. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden hizmet binasının içerisinde sağlık ocağı, muhtarlık, otopark ve derslikler yer alacak.
İnsana hizmeti esas alan ve fayda odaklı bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşların hayatlarına dokunarak güzellik kazandıracak hizmetler sunmayı ilke edinen Osmangazi Belediyesi, Elmasbahçeler Mahallesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak için gün sayıyor. Toplam bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Elmasbahçeler Hizmet Binası, iki katlı olarak inşa ediliyor. Binanın zemin katında sağlık ocağı, muhtarlık ve otopark, üst katı ise derslikler yer alacak. Bölge halkına kaliteli hizmeti yerinde sunacak olan Elmasbahçeler Hizmet Binası’nın betonarme imalatları tamamlandı. Binanın ahşap oturtma, çatı elektrik ve mekanik tesisat çalışmaları ise devam ediyor.     Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaş odaklı yapılan yatırımlara bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, “Mahalle sakinlerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Elmasbahçeler Mahallemiz’de yapımına başladığımız hizmet binamızın inşaatı da hızla devam ediyor. Bin 400 metrekarelik alanda inşa edeceğimiz hizmet binası, 350 metrekare taban alanına sahip. Bünyesinde muhtarlık, sağlık ocağı ve dersliklerin bulunacağı hizmet binasını önümüzdeki yılın ortalarına doğru bitirip hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.    
Osmangazi Belediyesi tarafından toplam bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen Elmasbahçeler Hizmet Binası, bölgenin hizmet ve yaşam merkezi haline gelecek. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden hizmet binasının içerisinde sağlık ocağı, muhtarlık, otopark ve derslikler yer alacak.

İnsana hizmeti esas alan ve fayda odaklı bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşların hayatlarına dokunarak güzellik kazandıracak hizmetler sunmayı ilke edinen Osmangazi Belediyesi, Elmasbahçeler Mahallesi’ne yeni bir hizmet binası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> hizmet binası kazandırmak için gün sayıyor. Toplam bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Elmasbahçeler Hizmet Binası, iki katlı olarak inşa ediliyor. Binanın zemin katında sağlık ocağı, muhtarlık ve otopark, üst katı ise derslikler yer alacak. Bölge halkına kaliteli hizmeti yerinde sunacak olan Elmasbahçeler Hizmet Binası’nın betonarme imalatları tamamlandı. Binanın ahşap oturtma, çatı elektrik ve mekanik tesisat çalışmaları ise devam ediyor.  

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaş odaklı yapılan yatırımlara bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, “Mahalle sakinlerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Elmasbahçeler Mahallemiz’de yapımına başladığımız hizmet binamızın inşaatı da hızla devam ediyor. Bin 400 metrekarelik alanda inşa edeceğimiz hizmet binası, 350 metrekare taban alanına sahip. Bünyesinde muhtarlık, sağlık ocağı ve dersliklerin bulunacağı hizmet binasını önümüzdeki yılın ortalarına doğru bitirip hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.