Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fesih Baykal MUŞİLDER'e aday oldu

Gündem 08.12.2021 - 12:12, Güncelleme: 08.12.2021 - 12:12 2012+ kez okundu.
 

Fesih Baykal MUŞİLDER'e aday oldu

MUŞDEF Genel Başkanı İş Adamı Fesih Baykal, MUŞİLDER Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Sivil toplum kuruluşlarında demokrasi yarışı hızlandı. Bursa ve Muş'un en güçlü sivil toplum kuruluşlarından MUŞİLDER, Olağan Genel Kurul süreci yaşıyor. Muş yöresinin sevilen isimlerinden emekli emniyet mensubu, iş adamı ve aynı zamanda MUŞİLDER Denetim Kurulu Başkanı ve Muş Dernekleri Federasyonu MUŞDEF Genel Başkanı Fesih Baykal, MUŞİLDER Başkanlığına adaylığını sosyal medya hesaplarından ve mesaj ile vatandaşlara duyurdu.   MUŞDEF Genel Başkanı Fesih Baykal'ın adaylık ilan mesajı şu şekilde:     " Değerli Hemşerilerimiz ve Kıymetli Dostlar;   Türkiye’nin zorlu süreçlerinde Muş halkı olarak her daim ülkemizin ve vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. 2010 yılında MUŞİLDER çatısı altında kurduğumuz sevgi, saygı ve iyilik hareketini bugün demokrasi ilkesi taçlandırıyoruz. 12 Aralık 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek Olağan Genel Kongre’de hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun teveccühleri ve kentimizi sahiplenmek adına Muş İli ve İlçeleri Derneği MUŞİLDER Başkanlığı’na adaylığımı ilan ediyor, desteklerinizi bekliyorum.   Sevgi ve Saygılarımla Fesih Baykal"
MUŞDEF Genel Başkanı İş Adamı Fesih Baykal, MUŞİLDER Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Sivil toplum kuruluşlarında demokrasi yarışı hızlandı. Bursa ve Muş'un en güçlü sivil toplum kuruluşlarından MUŞİLDER, Olağan Genel Kurul süreci yaşıyor. Muş yöresinin sevilen isimlerinden emekli emniyet mensubu, iş adamı ve aynı zamanda MUŞİLDER Denetim Kurulu Başkanı ve Muş Dernekleri Federasyonu MUŞDEF Genel Başkanı Fesih Baykal, MUŞİLDER Başkanlığına adaylığını sosyal medya hesaplarından ve mesaj ile vatandaşlara duyurdu.

 

MUŞDEF Genel Başkanı Fesih Baykal'ın adaylık ilan mesajı şu şekilde:

 

 

" Değerli Hemşerilerimiz ve Kıymetli Dostlar;

 

Türkiye’nin zorlu süreçlerinde Muş halkı olarak her daim ülkemizin ve vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. 2010 yılında MUŞİLDER çatısı altında kurduğumuz sevgi, saygı ve iyilik hareketini bugün demokrasi ilkesi taçlandırıyoruz. 12 Aralık 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek Olağan Genel Kongre’de hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun teveccühleri ve kentimizi sahiplenmek adına Muş İli ve İlçeleri Derneği MUŞİLDER Başkanlığı’na adaylığımı ilan ediyor, desteklerinizi bekliyorum.

 

Sevgi ve Saygılarımla

Fesih Baykal"

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.