Fevzi Çakmak İlkokulu'nda mezuniyet coşkusu

Eğitim 22.06.2022 - 19:47, Güncelleme: 22.06.2022 - 19:47 9348+ kez okundu.
 

Fevzi Çakmak İlkokulu'nda mezuniyet coşkusu

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu'nda mezuniyet coşkusu yaşandı. Fevzi Çakmak İlkokul Müdürü Yüksel ÖZTÜRK açılış konuşmasında; öğrencilere emek veren tüm öğretmenlere teşekkürlerini sunarken, öğrencilere iyi bir gelecek diledi.
Öğrencilerin mezuniyeti bir veda gibi değil yeni bir başlangıç olarak algıladıkları mezuniyet etkinliğine Fevzi Çakmak İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ile mahalle halkı katılım gösterdi.  Okul bahçesinde 11 tane 4'ncü sınıf şubesi ve 320 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen tören büyük bir coşku ile tamamlandı. Fevzi Çakmak Okul müdürü, müdür yardımcıları, Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri, öğretmenler ve velilerin katıldığı geniş kapsamlı törende öğrenciler de gurur tablosu olarak yerlerini aldılar.     Fevzi Çakmak İlkokul Müdürü Yüksel ÖZTÜRK açılış konuşmasında; öğrencilere emek veren tüm öğretmenlere teşekkürlerini sunarken, öğrencilerin de insani değerlerini kaybetmeden yola devam etmelerini, iyi insan olmalarını temenni ederek onlara gelecekteki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Arkadaşları adına duygu ve düşüncelerini dile getiren 4-L sınıfından Gamze BABACAN;  arkadaşlarına, öğretmenlerine ve ilkokula veda ederken herkese duygulu anlar yaşattı.   Hazırladıkları sloganlarla okul bahçesinde renkli gösterilerle ve yürüyüşler yapan öğrenciler, velilerine dans gösterilerini sundular. Ve program sonunda her biri mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden gururla aldılar. “HOŞÇA KAL OKULUM MERHABA GELECEĞİM” diyerek geleceğe dair umutlarını rengarenk balonlar eşliğinde gökyüzüne bırakan öğrenciler ve öğretmenler ile veliler vedalaşırken ortaya duygusal anlar çıktı.  
Bursa'nın Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu'nda mezuniyet coşkusu yaşandı. Fevzi Çakmak İlkokul Müdürü Yüksel ÖZTÜRK açılış konuşmasında; öğrencilere emek veren tüm öğretmenlere teşekkürlerini sunarken, öğrencilere iyi bir gelecek diledi.

Öğrencilerin mezuniyeti bir veda gibi değil yeni bir başlangıç olarak algıladıkları mezuniyet etkinliğine Fevzi Çakmak İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ile mahalle halkı katılım gösterdi.  Okul bahçesinde 11 tane 4'ncü sınıf şubesi ve 320 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen tören büyük bir coşku ile tamamlandı. Fevzi Çakmak Okul müdürü, müdür yardımcıları, Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri, öğretmenler ve velilerin katıldığı geniş kapsamlı törende öğrenciler de gurur tablosu olarak yerlerini aldılar.

 

 

Fevzi Çakmak İlkokul Müdürü Yüksel ÖZTÜRK açılış konuşmasında; öğrencilere emek veren tüm öğretmenlere teşekkürlerini sunarken, öğrencilerin de insani değerlerini kaybetmeden yola devam etmelerini, iyi insan olmalarını temenni ederek onlara gelecekteki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Arkadaşları adına duygu ve düşüncelerini dile getiren 4-L sınıfından Gamze BABACAN;  arkadaşlarına, öğretmenlerine ve ilkokula veda ederken herkese duygulu anlar yaşattı.

 

Hazırladıkları sloganlarla okul bahçesinde renkli gösterilerle ve yürüyüşler yapan öğrenciler, velilerine dans gösterilerini sundular. Ve program sonunda her biri mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden gururla aldılar. “HOŞÇA KAL OKULUM MERHABA GELECEĞİM” diyerek geleceğe dair umutlarını rengarenk balonlar eşliğinde gökyüzüne bırakan öğrenciler ve öğretmenler ile veliler vedalaşırken ortaya duygusal anlar çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.