Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gaziantep Milli Mücadele Sergisi Ankara'da açıldı

Yerel Yönetim 18.11.2021 - 16:30, Güncelleme: 19.11.2021 - 04:17 1191+ kez okundu.
 

Gaziantep Milli Mücadele Sergisi Ankara'da açıldı

Gaziantep'in Milli Mücadele Yüzüncü Yılı sergisi Ankara'da açıldı.
GAZİANTEP(İGFA)-  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde, gençlere yönelik “Tam Bana Göre Festivali” nde açtığı "Milli Mücadele’nin 100’üncü Yılı"sergisi ile mücadeleyi tüm gerçekliği ile gençlere aktarıyor.   Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş. tarafından festival alanının Sahaflar Bölümü’nde açılan sergide, kurumun hazırlayıp yayınladığı 143 kitap, Kübbiye Dergisi’nin yayınlanan 5 sayısı, 13 belgesel ve Ayıntab Haberleri dergisi örneklerleri sergileniyor. Antep Savunması’nın kahramanlarının tanıtıldığı sergide, Gazi şehrin kültürü, edebiyatı, sanatı, gelenekleri ve yaşamını konu alan yayınlar bulunuyor. Öte yandan ziyaretçilerin beğenisine Milli Mücadele ruhun yansıtacak ve 100’üncü yıla özel Gazikültür tarafından üretilen kutnudan yapılan ay yıldızlı maske, atkı, 2021 Antep Savunması ajandası ve özel koleksiyon ürünler beğeniye çıktı.
Gaziantep'in Milli Mücadele Yüzüncü Yılı sergisi Ankara'da açıldı.

GAZİANTEP(İGFA)-  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde, gençlere yönelik “Tam Bana Göre Festivali” nde açtığı "Milli Mücadele’nin 100’üncü Yılı"sergisi ile mücadeleyi tüm gerçekliği ile gençlere aktarıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş. tarafından festival alanının Sahaflar Bölümü’nde açılan sergide, kurumun hazırlayıp yayınladığı 143 kitap, Kübbiye Dergisi’nin yayınlanan 5 sayısı, 13 belgesel ve Ayıntab Haberleri dergisi örneklerleri sergileniyor. Antep Savunması’nın kahramanlarının tanıtıldığı sergide, Gazi şehrin kültürü, edebiyatı, sanatı, gelenekleri ve yaşamını konu alan yayınlar bulunuyor. Öte yandan ziyaretçilerin beğenisine Milli Mücadele ruhun yansıtacak ve 100’üncü yıla özel Gazikültür tarafından üretilen kutnudan yapılan ay yıldızlı maske, atkı, 2021 Antep Savunması ajandası ve özel koleksiyon ürünler beğeniye çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.