Gelecek Partisi'nden anlamlı destek

Siyaset 04.11.2021 - 11:24, Güncelleme: 04.11.2021 - 11:28 862+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi'nden anlamlı destek

Kanserle Barış Derneği ve Keçiören Belediyesi iş birliğince, Ankara Kızılay Kan Merkezi ile Keçiören Kent Konseyinin desteğiyle düzenlenen kan bağışına Gelecek Partisi teşkilatından destek geldi. Partililer bir araya gelerek kan bağışında bulundular.
2-8 Kasım Lösemi Haftası nedeniyle ve farkındalık oluşturmak için kan bağışı etkinliği düzenlendi. Keçiören Kalaba Kent Meydanında düzenlenen etkinlikte "kan'ın acil değil sürekli ihtiyaç" olduğu vurgulandı. Binlerce lösemili hastaya umut olmak, onlara can olmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Gelecek Partisi Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanlığı teşkilatından katılım sağlandı.     Kanserle Barış Derneği Genel Başkanı H. Mualla Coşkun’un daveti üzerine etkinlikle alakalı değerlendirme yapan STHİ Başkan Yardımcısı Fatma Maraş Angara TV- Radyo’ya şunları söyledi:  Bugün burada kan bağışı yapmak ve kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Bilim dünyası pek çok hastalığı tedavi etse de, aşılar geliştirse de, ilaçlar bulsa da henüz kan oluşturamamıştır. Bu yönüyle kan, alternatifi olmayan tek sıvıdır. Bu sebepten hayati öneme sahiptir. Bu noktada kan bağışı devreye girmektedir. Adı üstünde bağış olduğu için gönüllülük esasına dayanır ve sosyal sorumluluk ister. Bu sorumluluğu hissederek farkındalık oluşturmak isteyen bu etkinliği düzenleyen Keçiören Belediyesi ve Kanserle Barış Derneğine teşekkür ediyorum. Kan vermenin önemi üzerinde duran Gelecek Partisi STHİ birim başkanlığı olarak ben Fatma Maraş, çalışma arkadaşlarım Mehmet Erman, Tacettin Türeli, İl Başkanlığı Yönetimi, Keçiören İlçe Başkanı ve Yönetimi adına sosyal sorumluluk hissederek buraya gelen bu güzide topluluğu saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.
Kanserle Barış Derneği ve Keçiören Belediyesi iş birliğince, Ankara Kızılay Kan Merkezi ile Keçiören Kent Konseyinin desteğiyle düzenlenen kan bağışına Gelecek Partisi teşkilatından destek geldi. Partililer bir araya gelerek kan bağışında bulundular.

2-8 Kasım Lösemi Haftası nedeniyle ve farkındalık oluşturmak için kan bağışı etkinliği düzenlendi. Keçiören Kalaba Kent Meydanında düzenlenen etkinlikte "kan'ın acil değil sürekli ihtiyaç" olduğu vurgulandı. Binlerce lösemili hastaya umut olmak, onlara can olmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Gelecek Partisi Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanlığı teşkilatından katılım sağlandı.

 

 

Kanserle Barış Derneği Genel Başkanı H. Mualla Coşkun’un daveti üzerine etkinlikle alakalı değerlendirme yapan STHİ Baş kan Yardımcısı Fatma Maraş Angara TV- Radyo’ya şunları söyledi:

 Bugün burada kan bağışı yapmak ve kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Bilim dünyası pek çok hastalığı tedavi etse de, aşılar geliştirse de, ilaçlar bulsa da henüz kan oluşturamamıştır. Bu yönüyle kan, alternatifi olmayan tek sıvıdır. Bu sebepten hayati öneme sahiptir. Bu noktada kan bağışı devreye girmektedir. Adı üstünde bağış olduğu için gönüllülük esasına dayanır ve sosyal sorumluluk ister. Bu sorumluluğu hissederek farkındalık oluşturmak isteyen bu etkinliği düzenleyen Keçiören Belediyesi ve Kanserle Barış Derneğine teşekkür ediyorum. Kan vermenin önemi üzerinde duran Gelecek Partisi STHİ birim başkanlığı olarak ben Fatma Maraş, çalışma arkadaşlarım Mehmet Erman, Tacettin Türeli, İl Başkanlığı Yönetimi, Keçiören İlçe Başkanı ve Yönetimi adına sosyal sorumluluk hissederek buraya gelen bu güzide topluluğu saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.