Günübirlikçi Bursalılar Mudanya sahillerinde serinledi

24.07.2022 - 18:12, Güncelleme: 24.07.2022 - 18:12 4800+ kez okundu.
 

Günübirlikçi Bursalılar Mudanya sahillerinde serinledi

Bursa’da sıcaktan aşırı bunalanlar Mudanya'nın Güzelyalı sahiline akın etti. Bakım ve temizlik dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan sahillerde temizlik ekipleri yoğun mesai harcadı.BURSA (İGFA) - 33 dereceyi gören Bursalılar serinlemek için sahil yerlerine akın etti. Sıcaktan aşırı bunalanlar Mudanya’da denize girerek keyifli bir gün geçirdi.sıcak havayı fırsat bilen günübirlikçiler denize akın etti. Sıcaktan aşırı bunalanlar denize girerek keyifli bir gün geçirdi. Güzelyalı’da Beyazkayalar ile Karakayalar arasındaki halk plajıda yükünü aldı. Bu arada sahillerin bakım, temizlik ve düzenlemelerini elinde bulunduran Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik ekibi yoğunluğa cevap verebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin hafta sonu bölgede bilfiil çalıştı. “MUDANYA, BÜYÜKŞEHİR İLE GÜZEL” Orhan Samast başkanlığındaki AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı da sosyal medya hesabından, Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik ekibine ait fotoğrafını “Mudanya, Büyükşehir ile güzel!” başlığı ile “Bursa Büyükşehir Belediyemizin temizlik ekibi haftasonları da boş durmuyor. Mudanyamızın sahilleri onlara emanet..” diyerek paylaştı. https://twitter.com/AKMudanya/status/1551207226978828289

Bursa’da sıcaktan aşırı bunalanlar Mudanya'nın Güzelyalı sahiline akın etti. Bakım ve temizlik dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan sahillerde temizlik ekipleri yoğun mesai harcadı.

BURSA (İGFA) - 33 dereceyi gören Bursalılar serinlemek için sahil yerlerine akın etti. Sıcaktan aşırı bunalanlar Mudanya’da denize girerek keyifli bir gün geçirdi.sıcak havayı fırsat bilen günübirlikçiler denize akın etti. Sıcaktan aşırı bunalanlar denize girerek keyifli bir gün geçirdi.

Güzelyalı’da Beyazkayalar ile Karakayalar arasındaki halk plajıda yükünü aldı.

Bu arada sahillerin bakım, temizlik ve düzenlemelerini elinde bulunduran Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik ekibi yoğunluğa cevap verebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin hafta sonu bölgede bilfiil çalıştı.

“MUDANYA, BÜYÜKŞEHİR İLE GÜZEL”

Orhan Samast başkanlığındaki AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı da sosyal medya hesabından, Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik ekibine ait fotoğrafını “Mudanya, Büyükşehir ile güzel!” başlığı ile “Bursa Büyükşehir Belediyemizin temizlik ekibi haftasonları da boş durmuyor. Mudanyamızın sahilleri onlara emanet..” diyerek paylaştı.

https://twitter.com/AKMudanya/status/1551207226978828289
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.