Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İklim değişikliğine NG Kütahya farkındalığı

Ekonomi 19.06.2022 - 13:40, Güncelleme: 19.06.2022 - 22:52 6324+ kez okundu.
 

İklim değişikliğine NG Kütahya farkındalığı

NG Kütahya Seramik’in yeni nesil kreasyonlarının yer aldığı mağazasında, dünyaca ün kazanan Güney Koreli seramik sanatçısı Kim Yong Moon’u ağırladı.
ANKARA (İGFA) - NG Kütahya Seramik Next Level showroomunda düzenlenen bu özel lansmana büyük çoğunluğu Ankara'nın önde gelen mimarlarından oluşan 250'yi aşkın davetli ile birlikte Güney Kore Büyükelçisi Lee Won Ik, ATO Başkanı Gürsel Baran, TİMKODER Başkanı Fatih Ayhan, ATO Başkan Yardımcısı Temel Aktay,  NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Güral katıldı. Düzenlenen etkinlikte seramik sanatçısı Kim Yong Moon, “Action Painting” tekniği ile ‘iklim değişikliği’ temasını seramik ile buluşturan şovunu sanatseverler ile buluşturdu. Kim Yong Moon’un özel çalışması etkinliğe gelen davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Davetliler ayrıca NG Kütahya Seramik’in yeni kreasyonlarının yer aldığı Next Level mağazasındaki benzersiz tasarımlarını ilgi ile incelediler. NG Kütahya Seramik Next Level mağazası özellikle Ankaralı mimarlar ve davetliler tarafından tam not aldı.
NG Kütahya Seramik’in yeni nesil kreasyonlarının yer aldığı mağazasında, dünyaca ün kazanan Güney Koreli seramik sanatçısı Kim Yong Moon’u ağırladı.

ANKARA (İGFA) - NG Kütahya Seramik Next Level showroomunda düzenlenen bu özel lansmana büyük çoğunluğu Ankara'nın önde gelen mimarlarından oluşan 250'yi aşkın davetli ile birlikte Güney Kore Büyükelçisi Lee Won Ik, ATO Başkanı Gürsel Baran, TİMKODER Başkanı Fatih Ayhan, ATO Başkan Yardımcısı Temel Aktay,  NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Güral katıldı.

Düzenlenen etkinlikte seramik sanatçısı Kim Yo ng Moon, “Action Painting” tekniği ile ‘iklim değişikliği’ temasını seramik ile buluşturan şovunu sanatseverler ile buluşturdu.

Kim Yo ng Moon’un özel çalışması etkinliğe gelen davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Davetliler ayrıca NG Kütahya Seramik’in yeni kreasyonlarının yer aldığı Next Level mağazasındaki benzersiz tasarımlarını ilgi ile incelediler. NG Kütahya Seramik Next Level mağazası özellikle Ankaralı mimarlar ve davetliler tarafından tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.