ARSİYAD yeni üyeleriyle gücünü artırıyor

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2021 - 23:53, Güncelleme: 18.10.2021 - 23:53 2087+ kez okundu.
 

ARSİYAD yeni üyeleriyle gücünü artırıyor

ARSİYAD BAŞKANI GÜRSEL DURMUŞ; “AİLEMİZLE BİRLİKTE HEDEFLERİMİZ DE BÜYÜYOR”
Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD), ailesine kattığı yeni üyelerle büyümesini sürdürüyor. ARSİYAD’a 15 yeni üyenin katılması nedeniyle organize edilen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Gürsel Durmuş, “ARSİYAD ailesi her gün daha çok büyüyor ve başarılı projelerin altına imza atıyor. Hedeflerimiz de ailemizle orantılı olarak büyüyor.  Bursa’da ve Türkiye’nin dört bir yanındaki Artvinli iş insanlarını bir araya getirecek büyük bir sinerji programının planlama aşamasındayız” dedi.   Deluxe Bursa’da düzenlenen yeni üyelere üyelik belgesi takdimi ve tanışma toplantısında, ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, ARSİYAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve geçmiş dönem Başkanları Bahadır Manasoğlu ile Hüseyin Ertaş ile yeni üyeler hazır bulundu. ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, “Pandemi döneminde en aktif derneklerden birinin ARSİYAD olduğu kanaatindeyim. Pandemide de üyelerimizi yalnız bırakmadık online olarak sık sık bir araya geldik. Salgının seyrini ve etkilerini masaya yatırdık. Elimizden geldiğince üyelerimize destek vermeye özen gösterdik. Bunların yanında ARSİYAD olarak üyelerimizi özlemiştik. Fiziki olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ARSİYAD yeni üyelerle ailesini büyütmeye devam ediyor. Aramıza yeni 15 üye katıldı. Ailemiz büyürken biz de yönetim olarak projelerimizi ve hedeflerimizi üst çıtalara taşıyoruz. Henüz planlama aşamasında olduğumuz tüm Türkiye’deki Artvinli iş insanı, sanatçı, yazar, sporcu gibi belli kategorilerde Türkiye çapında ödül töreni düzenleme ve büyük buluşma yapma hedefimiz var. Bu konuda yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek aralarındaki iş birliklerinin artmasını sağlamaya yönelik çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Hem topluma hem de Türkiye’ye faydalı olmak için üyelerimizle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.     Açılış konuşmalarının ardından ARSİYAD’a yeni üye olan Yılmaz Yıldız, Ahmet Kılıç, Şenol Okuyucu, Murat Altun, Orhan Er, Erdal Aydın, Burak Bekar, İrfan Karahan, Fatma Yemenici, Fatih Kutlucan, Aynur Özkan, Mahir Gülseçgin ile Öner Bilgin’e üyelik belgeleri verilirken, üye alım törenine katılamayan Abdullah Gündüz ile Salim Usta ise duygularını belirten mesaj gönderdiler.        
ARSİYAD BAŞKANI GÜRSEL DURMUŞ; “AİLEMİZLE BİRLİKTE HEDEFLERİMİZ DE BÜYÜYOR”

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD), ailesine kattığı yeni üyelerle büyümesini sürdürüyor. ARSİYAD’a 15 yeni üyenin katılması nedeniyle organize edilen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Gürsel Durmuş, “ARSİYAD ailesi her gün daha çok büyüyor ve başarılı projelerin altına imza atıyor. Hedeflerimiz de ailemizle orantılı olarak büyüyor.  Bursa’da ve Türkiye’nin dört bir yanındaki Artvinli iş insanlarını bir araya getirecek büyük bir sinerji programının planlama aşamasındayız” dedi.

 

Deluxe Bursa’da düzenlenen yeni üyelere üyelik belgesi takdimi ve tanışma toplantısında, ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, ARSİYAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve geçmiş dönem Başkanları Bahadır Manasoğlu ile Hüseyin Ertaş ile yeni üyeler hazır bulundu.

ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, “Pandemi döneminde en aktif derneklerden birinin ARSİYAD olduğu kanaatindeyim. Pandemide de üyelerimizi yalnız bırakmadık online olarak sık sık bir araya geldik. Salgının seyrini ve etkilerini masaya yatırdık. Elimizden geldiğince üyelerimize destek vermeye özen gösterdik. Bunların yanında ARSİYAD olarak üyelerimizi özlemiştik. Fiziki olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ARSİYAD yeni üyelerle ailesini büyütmeye devam ediyor. Aramıza yeni 15 üye katıldı. Ailemiz büyürken biz de yönetim olarak projelerimizi ve hedeflerimizi üst çıtalara taşıyoruz. Henüz planlama aşamasında olduğumuz tüm Türkiye’deki Artvinli iş insanı, sanatçı, yazar, sporcu gibi belli kategorilerde Türkiye çapında ödül töreni düzenleme ve büyük buluşma yapma hedefimiz var. Bu konuda yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek aralarındaki iş birliklerinin artmasını sağlamaya yönelik çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Hem topluma hem de Türkiye’ye faydalı olmak için üyelerimizle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Açılış konuşmalarının ardından ARSİYAD’a yeni üye olan Yılmaz Yıldız, Ahmet Kılıç, Şenol Okuyucu, Murat Altun, Orhan Er, Erdal Aydın, Burak Bekar, İrfan Karahan, Fatma Yemenici, Fatih Kutlucan, Aynur Özkan, Mahir Gülseçgin ile Öner Bilgin’e üyelik belgeleri verilirken, üye alım törenine katılamayan Abdullah Gündüz ile Salim Usta ise duygularını belirten mesaj gönderdiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.