Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa Osmangazi' de Yunus Emre anlatıldı

27.10.2021 - 16:39, Güncelleme: 27.10.2021 - 16:39 486+ kez okundu.
 

Bursa Osmangazi' de Yunus Emre anlatıldı

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ekrem Demirli, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Molla Kasım ve Yunus Emre’ konulu konferansta şeriat ile hakikat üzerine konuştu.BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘Molla Kasım ve Yunus Emre’ konulu konferansta açılıkş konuşmasını İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ekrem Demirli yaptı.  Başkan Demirli, "2021 yılı, Yunus Emre Yılı olarak ilan edildi. Yunus’un tarikatı, marifeti ve hakikati; Peygamberimizin dil içerisinde inşa ettiği şeriatın teferruatı olarak ortaya çıkıyor. 13’ncü yüzyıldaki dili 6’ncı ve 7’nci yüzyılda ortaya çıkmış olan devrim ile inkılaba bağlamazsak Yunus Emre’yi anlamamış oluruz” diye konuştu.

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ekrem Demirli, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Molla Kasım ve Yunus Emre’ konulu konferansta şeriat ile hakikat üzerine konuştu.

BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘Molla Kasım ve Yunus Emre’ konulu konferansta açılıkş konuşmasını İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ekrem Demirli yaptı. 

Başkan Demirli, "2021 yılı, Yunus Emre Yılı olarak ilan edildi. Yunus’un tarikatı, marifeti ve hakikati; Peygamberimizin dil içerisinde inşa ettiği şeriatın teferruatı olarak ortaya çıkıyor. 13’ncü yüzyıldaki dili 6’ncı ve 7’nci yüzyılda ortaya çıkmış olan devrim ile inkılaba bağlamazsak Yunus Emre’yi anlamamış oluruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.