Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nilüfer'de Cumhuriyet coşkusu koşu ile başladı

Yerel Yönetim 28.10.2021 - 10:47, Güncelleme: 28.10.2021 - 10:55 684+ kez okundu.
 

Nilüfer'de Cumhuriyet coşkusu koşu ile başladı

Nilüfer’de Cumhuriyet’in 98. yıl dönümü etkinlikleri Cumhuriyet Koşusu ile başladı.
Nilüfer Belediyesi tarafından, Cumhuriyet’in 98. yıl dönümü etkinlikleri  kapsamında düzenlenen “Nilüfer Belediyesi Okullar Arası Cumhuriyet Koşusu”, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda başladı. Geçtiğimiz yıl pandemi şartları nedeniyle gerçekleştirilemeyen Cumhuriyet Koşusu, bir yıl aradan sonra öğrencilerin yoğun katılımı ile aynı coşku ile gerçekleştirildi.     Koşu, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem tarafından başlatıldı. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda biten, 1500 ve 1200 metrelik parkurlarda gerçekleştirilen koşuya, 24 okuldan, 166 takım ve 660 sporcu katıldı. Öğrenciler 8 kategori ve Nilüfer Belediyesi Başkanlık Kupası yarışlarında derece elde etmek için yarıştı.   Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Minik Kız, Minik Erkek, Küçük Kız, Küçük Erkek, Yıldız Kız, Yıldız Erkek, Genç Kız, Genç Erkek kategorilerinde dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.   Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem “Bugün burada cumhuriyetimizin ateşini hiç söndürmeyeceğinizi bir kez daha kanıtladınız. Gösterdiğiniz efor ve koşular nedeniyle sizleri kutluyorum. Bizim gözümüzde, cumhuriyet çocukları olarak hepiniz birer şampiyonsunuz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” dedi.            
Nilüfer’de Cumhuriyet’in 98. yıl dönümü etkinlikleri Cumhuriyet Koşusu ile başladı.

Nilüfer Belediyesi tarafından, Cumhuriyet’in 98. yıl dönümü etkinlikleri  kapsamında düzenlenen “ Nilüfer Belediyesi Okullar Arası Cumhuriyet Koşusu”, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda başladı. Geçtiğimiz yıl pandemi şartları nedeniyle gerçekleştirilemeyen Cumhuriyet Koşusu, bir yıl aradan sonra öğrencilerin yoğun katılımı ile aynı coşku ile gerçekleştirildi.

 

 

Koşu, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem tarafından başlatıldı. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda biten, 1500 ve 1200 metrelik parkurlarda gerçekleştirilen koşuya, 24 okuldan, 166 takım ve 660 sporcu katıldı. Öğrenciler 8 kategori ve Nilüfer Belediyesi Başkanlık Kupası yarışlarında derece elde etmek için yarıştı.

 

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Minik Kız, Minik Erkek, Küçük Kız, Küçük Erkek, Yıldız Kız, Yıldız Erkek, Genç Kız, Genç Erkek kategorilerinde dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

 

Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem “Bugün burada cumhuriyetimizin ateşini hiç söndürmeyeceğinizi bir kez daha kanıtladınız. Gösterdiğiniz efor ve koşular nedeniyle sizleri kutluyorum. Bizim gözümüzde, cumhuriyet çocukları olarak hepiniz birer şampiyonsunuz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.