Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Gündem 28.10.2021 - 18:05, Güncelleme: 28.10.2021 - 18:34 931+ kez okundu.
 

Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı
Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:   Aziz Bursalı Hemşehrilerim, Büyük Türk Milletinin, istiklal ve istikbal için vermiş olduğu şanlı ve onurlu mücadelesinin sonucu ilan ettiğimiz ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümü coşkusunu ve heyecanını, millet olarak hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken yüce milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur. Cumhuriyet; aydınlığı, dostluğu, kardeşliği, birliği, beraberliği, barışı paylaşmaktır. Kurduğu devletlerin tamamında, adaleti, vicdanı, insana verilen değeri asla tartışmaya açmayan Türk Milleti, emsalsiz fedakârlıklarla ve mücadelelerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde de aynı çizgiyi muhafaza etmiştir.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Cumhuriyetimizi kurarken verdikleri mücadelede sadece vatan toprağını değil, aynı zamanda insanlık onurunu, yükselen karanlık bir zihniyete karşı da müdafaa etmişlerdir. Türk Milleti sadece yaşamak için değil aynı zamanda yaşatmak için varlığını sürdüren bir millet olmuştur.  Cumhuriyeti korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin yegâne görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Bursalı hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Bursa Valisi Yakup Canbolat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:

 

Aziz Bursalı Hemşehrilerim,

Büyük Türk Milletinin, istiklal ve istikbal için vermiş olduğu şanlı ve onurlu mücadelesinin sonucu ilan ettiğimiz ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümü coşkusunu ve heyecanını, millet olarak hep birlikte yaşıyoruz.

Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken yüce milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur. Cumhuriyet; aydınlığı, dostluğu, kardeşliği, birliği, beraberliği, barışı paylaşmaktır.

Kurduğu devletlerin tamamında, adaleti, vicdanı, insana verilen değeri asla tartışmaya açmayan Türk Milleti, emsalsiz fedakârlıklarla ve mücadelelerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde de aynı çizgiyi muhafaza etmiştir. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Cumhuriyetimizi kurarken verdikleri mücadelede sadece vatan toprağını değil, aynı zamanda insanlık onurunu, yükselen karanlık bir zihniyete karşı da müdafaa etmişlerdir. Türk Milleti sadece yaşamak için değil aynı zamanda yaşatmak için varlığını sürdüren bir millet olmuştur. 

Cumhuriyeti korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin yegâne görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Bursalı hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.