Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

4 ülkenin daha 'seyahat kıstı' kalktı!

29.10.2021 - 14:33, Güncelleme: 29.10.2021 - 14:33 639+ kez okundu.
 

4 ülkenin daha 'seyahat kıstı' kalktı!

Avrupa Birliği Konseyi, pandemi dolayısıyla 4 ülkenin daha seyahat kısıtlamalarını muaf tutulabileceğini açıkladı. Tavsiye edilen ülkeleri içeren listeyi güncelleyen AB Konseyi, son güncellemeyle AB ülkeleri Arjantin, Kolombiya, Namibya ve Peru'ya yönelik seyahat kısıtlamalarını kaldırabileceğini duyurdu. Hatırlanacağı gibi, listede daha önce Avustralya, Kanada, Şili, Ürdün, Kuveyt, Yeni Zelanda, Katar, Ruanda, Suudi Arabistan, Singapur, Güney Kore, Ukrayna, Uruguay, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri bulunuyordu.

Avrupa Birliği Konseyi, pandemi dolayısıyla 4 ülkenin daha seyahat kısıtlamalarını muaf tutulabileceğini açıkladı.

Tavsiye edilen ülkeleri içeren listeyi güncelleyen AB Konseyi, son güncellemeyle AB ülkeleri Arjantin, Kolombiya, Namibya ve Peru'ya yönelik seyahat kısıtlamalarını kaldırabileceğini duyurdu.

Hatırlanacağı gibi, listede daha önce Avustralya, Kanada, Şili, Ürdün, Kuveyt, Yeni Zelanda, Katar, Ruanda, Suudi Arabistan, Singapur, Güney Kore, Ukrayna, Uruguay, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri bulunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.