İDO ve BUDO seferlerine poyraz engeli!

29.10.2021 - 17:53, Güncelleme: 29.10.2021 - 17:53 628+ kez okundu.
 

İDO ve BUDO seferlerine poyraz engeli!

Bursa'nın Mudanya ilçesinden İstanbul ile deniz ulaşımını sağlayan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketi BUDO, olumsuz hava koşuları dolayısıyla bugünkü akşam seferlerini iptal etti.BURSA (İGFA) - Marmara Denizi'nde poyraz deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. İptal seferleri BUDO ve İDO'nun internet sitesinden duyuruldu. Buna göre İDO; Mudanya Güzelyalı'dan saat 19:30'daki Yenikapı-Kadıköy-Kabataş hattına yapacağı sefer ile İstanbul'da Kabataş-Kadıköy-Yenikapı'dan saat 19:30'da, Büyükçekmece-Avcılar'dan saat 19:45'te Bursa'ya yapacağı deniz ulaşımını olumsuz hava şartları dolayısıyla iptal etti. BUDO'nun internet sitesinden alınan bilgiye göre; Mudanya'dan İstanbul'a saat 17:30 ve 19:30'da gerçekleştireceği seferler ile İstanbul'dan Bursa'ya saat 18:30 ve 20:00 saatlerinde yapılacak seferler iptal edildi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinden İstanbul ile deniz ulaşımını sağlayan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketi BUDO, olumsuz hava koşuları dolayısıyla bugünkü akşam seferlerini iptal etti.

BURSA (İGFA) - Marmara Denizi'nde poyraz deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. İptal seferleri BUDO ve İDO'nun internet sitesinden duyuruldu.

Buna göre İDO; Mudanya Güzelyalı'dan saat 19:30'daki Yenikapı-Kadıköy-Kabataş hattına yapacağı sefer ile İstanbul'da Kabataş-Kadıköy-Yenikapı'dan saat 19:30'da, Büyükçekmece-Avcılar'dan saat 19:45'te Bursa'ya yapacağı deniz ulaşımını olumsuz hava şartları dolayısıyla iptal etti.

BUDO'nun internet sitesinden alınan bilgiye göre; Mudanya'dan İstanbul'a saat 17:30 ve 19:30'da gerçekleştireceği seferler ile İstanbul'dan Bursa'ya saat 18:30 ve 20:00 saatlerinde yapılacak seferler iptal edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.