Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyevi ziyaret etti

Gündem 30.10.2021 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2021 - 17:03 884+ kez okundu.
 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyevi ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Azerbaycan'da temaslarını sürdürüyor. Erbaş, başkent Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi. Aliyev görüşmede, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ederek Türk halkına mutluluk ve refah diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı son ziyareti hatırlatan Aliyev, Erbaş'ın ziyaretinin Azerbaycan ile Türkiye arasındaki kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin bir başka örneği olduğunu ve ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Görüşmede, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Ermenistan işgalinden kurtarılan topraklara yaptığı ziyaretin önemine değinilerek işgal sırasında Ermeniler tarafından tüm tarihi ve dini eserlerin yıkımına tanık olduğu kaydedildi. Ayrıca Azerbaycan ve Türkiye arasındaki kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin her alanda başarıyla geliştiği belirtildi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Azerbaycan'da temaslarını sürdürüyor. Erbaş, başkent Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Aliyev görüşmede, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ederek Türk halkına mutluluk ve refah diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı son ziyareti hatırlatan Aliyev, Erbaş'ın ziyaretinin Azerbaycan ile Türkiye arasındaki kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin bir başka örneği olduğunu ve ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Görüşmede, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Ermenistan işgalinden kurtarılan topraklara yaptığı ziyaretin önemine değinilerek işgal sırasında Ermeniler tarafından tüm tarihi ve dini eserlerin yıkımına tanık olduğu kaydedildi. Ayrıca Azerbaycan ve Türkiye arasındaki kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin her alanda başarıyla geliştiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.