Manisa Büyükşehir'den Soma'ya Ziyaret

30.10.2021 - 14:16, Güncelleme: 30.10.2021 - 14:16 499+ kez okundu.
 

Manisa Büyükşehir'den Soma'ya Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, belediye tarafından yapılan yatırımları yerinde incelemek üzere gittiği Soma'da Belediye Başkanı Ali Tulup’u makamında ziyaret etti.MANİSA (İGFA) - Yapılan yatırımların son durumlarını incelemek ve bilgi almak için Soma’ya giden Ali Öztozlu, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’u makamında ziyaret etti. Öztozlu’ya ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Can Doğan Cansever ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Şantiye Sorumlusu Murat İpek eşlik etti. Yapılan ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’ya yapılacak olan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, belediye tarafından yapılan yatırımları yerinde incelemek üzere gittiği Soma'da Belediye Başkanı Ali Tulup’u makamında ziyaret etti.

MANİSA (İGFA) - Yapılan yatırımların son durumlarını incelemek ve bilgi almak için Soma’ya giden Ali Öztozlu, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’u makamında ziyaret etti. Öztozlu’ya ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Can Doğan Cansever ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Şantiye Sorumlusu Murat İpek eşlik etti. Yapılan ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’ya yapılacak olan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.