Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Metruk binalar tek tek yıkılıyor

Yerel Yönetim 01.11.2021 - 23:12, Güncelleme: 01.11.2021 - 23:15 757+ kez okundu.
 

Metruk binalar tek tek yıkılıyor

Osmangazi Belediyesi, Tuna Mahallesi’nde madde bağımlıları tarafından mesken tutulan ve çevre estetiğine uygun olmayan bir görünüm arz eden metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.
Osmangazi Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve illegal kullanıma uygun ortam oluşturacak nitelikte olan metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından tespiti yapılan metruk binalar, iş makineleri ile yıkılıyor. Belediye ekipleri son olarak Tuna Mahallesi’nde iki katlı metruk evin yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım sırasında çevreye rahatsızlık verilmemesi için gerekli tüm önlemler alındı.   Belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkımlarının devam edeceğini söyledi.    
Osmangazi Belediyesi, Tuna Mahallesi’nde madde bağımlıları tarafından mesken tutulan ve çevre estetiğine uygun olmayan bir görünüm arz eden metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve illegal kullanıma uygun ortam oluşturacak nitelikte olan metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından tespiti yapılan metruk binalar, iş makineleri ile yıkılıyor. Belediye ekipleri son olarak Tuna Mahallesi’nde iki katlı metruk evin yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım sırasında çevreye rahatsızlık verilmemesi için gerekli tüm önlemler alındı.

 

Belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkımlarının devam edeceğini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.