Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Glasgow'a gidiyor

Yerel Yönetim 02.11.2021 - 15:42, Güncelleme: 02.11.2021 - 15:42 745+ kez okundu.
 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Glasgow'a gidiyor

Dünya Belediyeler Birliği Encümen Üyesi, Sürdürülebilir Kentler Ağı Küresel Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yarın İskoçya'nın Glasgow kentinde süren 26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'na (COP26) katılacak. 7 Kasım’a kadar Glasgow’da olacak Başkan Soyer, çeşitli temasların yanı sıra zirve kapsamında dört oturumda konuşmacı olarak yer alacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 31 Ekim-12 Kasım 2021 tarihlerinde Glasgow'da düzenlenen 26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'na (COP26) katılacak. Başkan Tunç Soyer 7 Kasım’a kadar İzmir’in yanı sıra Dünya Belediyeler Birliği (UCLG) Encümen Üyesi ve Sürdürülebilir Kentler Ağı (ICLEI) Küresel Yönetim Kurulu Üyesi olarak pek çok dünya kentini temsilen zirve kapsamında dört oturumda konuşma yapacak. Başkan Tunç Soyer, uluslararası alanda iklim kriziyle mücadele, kültür ve dirençli kentler alanındaki  çalışmalarıyla tanınıyor.  Başkan Tunç Soyer Glasgow’da yarın Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın’ı ziyaret edecek ve akşam Cumhuriyet Halk Partisi İngiltere Birliği’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na onur konuğu olarak katılacak. 5 Kasım Cuma günü COP26’da Kültür ve Gençlik (Culture and Youth) oturumunda konuşacak Başkan Soyer, aynı gün İklim Dirençli Sürdürülebilir Kalkınmada Sanatın, Kültürün, Mirasın Rolü (Role of Arts, Culture, Heritage in Climate Resilience Sustainable Development) başlıklı oturumun da konuşmacısı olacak. Başkan Soyer 6 Kasım’da Edinburgh’ta İskoç Parlamentosunda Uluslararası Yasama Meclisi’ne katılacak (GLOBE International-Legislators COP26 Assembly). Aynı gün Glasgow Gıda ve İklim Deklarasyonu (Glasgow Food and Climate Declaration) etkinliğinde konuşma yapacak ve Deklarasyon’a imza atacak.  26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP26) Dünya liderlerini iklim değişikliğiyle mücadele için her yıl bir araya getiren BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’nın bu yıl 26'ncısı yapılıyor. 26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı da ülkeleri Paris Anlaşması ve BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi'nin hedeflerine yönelik eylemleri hızlandırmak için bir araya getirecek.     
Dünya Belediyeler Birliği Encümen Üyesi, Sürdürülebilir Kentler Ağı Küresel Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yarın İskoçya'nın Glasgow kentinde süren 26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'na (COP26) katılacak. 7 Kasım’a kadar Glasgow’da olacak Başkan Soyer, çeşitli temasların yanı sıra zirve kapsamında dört oturumda konuşmacı olarak yer alacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 31 Ekim-12 Kasım 2021 tarihlerinde Glasgow'da düzenlenen 26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'na (COP26) katılacak. Başkan Tunç Soyer 7 Kasım’a kadar İzmir’in yanı sıra Dünya Belediyeler Birliği (UCLG) Encümen Üyesi ve Sürdürülebilir Kentler Ağı (ICLEI) Küresel Yönetim Kurulu Üyesi olarak pek çok dünya kentini temsilen zirve kapsamında dört oturumda konuşma yapacak. Başkan Tunç Soyer, uluslararası alanda iklim kriziyle mücadele, kültür ve dirençli kentler alanındaki  çalışmalarıyla tanınıyor. 

Başkan Tunç Soyer Glasgow’da yarın Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın’ı ziyaret edecek ve akşam Cumhuriyet Halk Partisi İngiltere Birliği’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na onur konuğu olarak katılacak. 5 Kasım Cuma günü COP26’da Kültür ve Gençlik (Culture and Youth) oturumunda konuşacak Başkan Soyer, aynı gün İklim Dirençli Sürdürülebilir Kalkınmada Sanatın, Kültürün, Mirasın Rolü (Role of Arts, Culture, Heritage in Climate Resilience Sustainable Development) başlıklı oturumun da konuşmacısı olacak. Başkan Soyer 6 Kasım’da Edinburgh’ta İskoç Parlamentosunda Uluslararası Yasama Meclisi’ne katılacak (GLOBE International-Legislators COP26 Assembly). Aynı gün Glasgow Gıda ve İklim Deklarasyonu ( Glasgow Food and Climate Declaration) etkinliğinde konuşma yapacak ve Deklarasyon’a imza atacak. 

26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP26)
Dünya liderlerini iklim değişikliğiyle mücadele için her yıl bir araya getiren BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’nın bu yıl 26'ncısı yapılıyor. 26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı da ülkeleri Paris Anlaşması ve BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi'nin hedeflerine yönelik eylemleri hızlandırmak için bir araya getirecek. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.