AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'dan MÜSİAD'a ziyaret

Siyaset 03.11.2021 - 17:38, Güncelleme: 03.11.2021 - 17:38 942+ kez okundu.
 

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'dan MÜSİAD'a ziyaret

MÜSİAD Bursa Şubesi yönetimi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ile İl Başkan Yardımcılarını ağırladı. MÜSİAD Dernek merkezinde gerçekleşen görüşmede değişik konularda istişarelerde bulunuldu.
Ziyarette konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan “Ülkemizin büyüme verilerine baktığımızda Çin’den sonra biz geliyoruz. Ülkemiz büyük yatırımlarını kesmiyor. Hangi projeye başlandıysa devam ediliyor” dedi.   DAVUT GÜRKAN: “BU SÜREÇTEN HEP BİRLİKTE GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ”   İhracatın rekorlar kırmaya devam ettiğini, pandemi dönemindeki desteklerin toplam karşılığı 660 milyar TL düzeyinde olduğunu söyleyerek bu olumlu rakamların iç pazara da yansıyacağını ifade eden Gürkan, “Pandeminin tüm dünyada görülen etkilerine rağmen hükümetimiz ve devletimizin destekleri, üreticilerimiz ve halkımızın dirayetli duruşu ile süreci dünyaya geneline baktığımızda mümkün olan en az hasarla yürütüyoruz. Hedeflerimize giden yolda adımlarımızı sekteye uğratmamaya çalışıyoruz. Burada sanayicimizin, her ölçekten üreticimizin ve çalışanımızın desteği çok önemli. Hep birlikte güçlü adımlarla ilerlememizi sürdüreceğiz. Bu süreçten hep birlikte güçlenerek çıkacağız” şeklinde konuştu. Bursa’nın üretken yapısıyla Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden birisi olduğunu vurgulayan Gürkan, şehre değer katan her kademeden üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay da, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve Başkan Yardımcılarını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtirken, gündeme ilişkin konuları kent yöneticileri ile değerlendirmeye devam ettiklerini dile getirdi. Ziyarete AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yavuz, Kemal Ermiş, Gökhan Yıldız ve Engin Kökçıkaran da katıldı.    
MÜSİAD Bursa Şubesi yönetimi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ile İl Başkan Yardımcılarını ağırladı. MÜSİAD Dernek merkezinde gerçekleşen görüşmede değişik konularda istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan “Ülkemizin büyüme verilerine baktığımızda Çin’den sonra biz geliyoruz. Ülkemiz büyük yatırımlarını kesmiyor. Hangi projeye başlandıysa devam ediliyor” dedi.

 

DAVUT GÜRKAN: “BU SÜREÇTEN HEP BİRLİKTE GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ”

 

İhracatın rekorlar kırmaya devam ettiğini, pandemi dönemindeki desteklerin toplam karşılığı 660 milyar TL düzeyinde olduğunu söyleyerek bu olumlu rakamların iç pazara da yansıyacağını ifade eden Gürkan, “Pandeminin tüm dünyada görülen etkilerine rağmen hükümetimiz ve devletimizin destekleri, üreticilerimiz ve halkımızın dirayetli duruşu ile süreci dünyaya geneline baktığımızda mümkün olan en az hasarla yürütüyoruz. Hedeflerimize giden yolda adımlarımızı sekteye uğratmamaya çalışıyoruz. Burada sanayicimizin, her ölçekten üreticimizin ve çalışanımızın desteği çok önemli. Hep birlikte güçlü adımlarla ilerlememizi sürdüreceğiz. Bu süreçten hep birlikte güçlenerek çıkacağız” şeklinde konuştu.

Bursa’nın üretken yapısıyla Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden birisi olduğunu vurgulayan Gürkan, şehre değer katan her kademeden üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay da, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve Başkan Yardımcılarını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtirken, gündeme ilişkin konuları kent yöneticileri ile değerlendirmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Ziyarete AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yavuz, Kemal Ermiş, Gökhan Yıldız ve Engin Kökçıkaran da katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.