Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de

Siyaset 05.11.2021 - 12:12, Güncelleme: 05.11.2021 - 12:12 696+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de

Bazı ziyaretler için İzmir’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valiliğinde düzenlenen İzmir Güvenlik Toplantısına katıldı.
Bazı ziyaretler için İzmir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valiliğinde düzenlenen İzmir Güvenlik Toplantısına katıldı.   Sabah saatlerinde İzmir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, il protokolü tarafından karşılandıktan sonra İzmir Valiliğine geldi. İzmir Valiliğinde şeref defterini imzalayan Bakan Soylu, daha sonra İzmir Güvenlik Toplantısına katıldı. İzmir Güvenlik Toplantısına başkanlık eden Soylu, daha sonra kentte bazı ziyaretlerde bulunacak.   Soylu'nun İzmir Valiliğini ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hazma Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de yer aldı.
Bazı ziyaretler için İzmir’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valiliğinde düzenlenen İzmir Güvenlik Toplantısına katıldı.

Bazı ziyaretler için İzmir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valiliğinde düzenlenen İzmir Güvenlik Toplantısına katıldı.

 

Sabah saatlerinde İzmir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, il protokolü tarafından karşılandıktan sonra İzmir Valiliğine geldi. İzmir Valiliğinde şeref defterini imzalayan Bakan Soylu, daha sonra İzmir Güvenlik Toplantısına katıldı. İzmir Güvenlik Toplantısına başkanlık eden Soylu, daha sonra kentte bazı ziyaretlerde bulunacak.

 

Soylu'nun İzmir Valiliğini ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hazma Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.