Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suç makinesi yakayı ele verdi

Asayiş 05.11.2021 - 13:51, Güncelleme: 05.11.2021 - 13:51 750+ kez okundu.
 

Suç makinesi yakayı ele verdi

Denizli’de uyuşturucu suçundan hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 23 suç kaydı olan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ve Elazığ JASAT ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı çalışma başlatıldı. Hakkında uyuşturucu imal ve ticareti suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 23 suç kaydı olan şüphelinin yerini tespit eden ekipler, koordineli bir şekilde operasyon gerçekleştirdi. Yapılan başarılı operasyon sonucu şüpheli kıskıvrak yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  
Denizli’de uyuşturucu suçundan hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 23 suç kaydı olan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ve Elazığ JASAT ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı çalışma başlatıldı. Hakkında uyuşturucu imal ve ticareti suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 23 suç kaydı olan şüphelinin yerini tespit eden ekipler, koordineli bir şekilde operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan başarılı operasyon sonucu şüpheli kıskıvrak yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.