Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dışişleri Bakanlığı'ndan kınama

Siyaset 07.11.2021 - 23:34, Güncelleme: 07.11.2021 - 23:34 733+ kez okundu.
 

Dışişleri Bakanlığı'ndan kınama

Dışişleri Bakanlığı, Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’nin konutuna yapılan terör saldırısını kınadı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Irak Başbakanı Mustafa Kazımi'nin konutuna bugün (7 Kasım) sabaha karşı insansız hava araçlarıyla yapılan terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyoruz. Irak'ın egemenliğine ve istikrarına zarar vermeyi hedeflediği açık olan bu korkakça saldırının faillerinin en kısa sürede tespit edilerek adalet önünde hesap vermelerinin sağlanmasını temenni ediyoruz. Türkiye, kaynağı ne olursa olsun terörle mücadelesinde Irak halkı ve devletinin yanında yer almaya devam edecektir" denildi.
Dışişleri Bakanlığı, Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’nin konutuna yapılan terör saldırısını kınadı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, " Irak Başbakanı Mustafa Kazımi'nin konutuna bugün (7 Kasım) sabaha karşı insansız hava araçlarıyla yapılan terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyoruz. Irak'ın egemenliğine ve istikrarına zarar vermeyi hedeflediği açık olan bu korkakça saldırının faillerinin en kısa sürede tespit edilerek adalet önünde hesap vermelerinin sağlanmasını temenni ediyoruz. Türkiye, kaynağı ne olursa olsun terörle mücadelesinde Irak halkı ve devletinin yanında yer almaya devam edecektir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.