Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Asayiş 08.11.2021 - 23:40, Güncelleme: 08.11.2021 - 23:40 1105+ kez okundu.
 

Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan elde edilen bilgiye göre Konya Meram’da saat 20.43'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddetiyle kullanılmayan metruk bir ev yıkıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü Konya'nın Meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 10.61 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Konya il merkezi ve ilçelerinde yoğun şekilde hissedildi. Çok sayıda vatandaş panikleyerek sokaklara çıktı. Bakan Kurum: “Gerekli incelemeler için İl Müdürlüğü ekiplerimizi bölgeye sevk ettik” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem için, “Gerekli incelemeler için İl Müdürlüğü ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Gelişmeleri takip ediyoruz” dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal paylaşım sitesi Twittir hesabından yaptığı paylaşımda, “Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerekli incelemeler için İl Müdürlüğü ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Gelişmeleri takip ediyoruz. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun” ifadelerine yer verdi.  
AFAD'dan elde edilen bilgiye göre Konya Meram’da saat 20.43'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddetiyle kullanılmayan metruk bir ev yıkıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü Konya'nın Meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 10.61 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Konya il merkezi ve ilçelerinde yoğun şekilde hissedildi. Çok sayıda vatandaş panikleyerek sokaklara çıktı.

Bakan Kurum: “Gerekli incelemeler için İl Müdürlüğü ekiplerimizi bölgeye sevk ettik”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem için, “Gerekli incelemeler için İl Müdürlüğü ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Gelişmeleri takip ediyoruz” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal paylaşım sitesi Twittir hesabından yaptığı paylaşımda, “Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerekli incelemeler için İl Müdürlüğü ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Gelişmeleri takip ediyoruz. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.