Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sakarya'nın enerji projesine bakanlıktan destek

12.11.2021 - 18:15, Güncelleme: 12.11.2021 - 18:15 1173+ kez okundu.
 

Sakarya'nın enerji projesine bakanlıktan destek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın AB finansmanıyla enerji yatırımlarının desteklenmesi konusunda destek almaya hak kazanan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kurum binalarının enerjisini yenilenebilir kaynaklardan sağlamak için kurum içi farkındalık eğitimlerine başladı.SAKARYA(İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın ABfinansmanıyla belediyeler arasında başlattığı “Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi” (YEVDES) kapsamında, bu alandaki girişimleri ve yaptığı yatırımlarla destek almaya hak kazandı. Belediye, şehir genelinde enerji üreten Hidroelektrik Santralleri(HES) ve Karaman Güneş Enerji Santrali(GES) projeleriyle birlikte şimdi de hizmet binalarında ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi çalışmalarına AB- YEVDES projesi kapsamında başladı. Bu alanda çalışmalara başlayan ve proje için fizibilite yapan Büyükşehir’in üst yönetimi, ilk olarak meclis salonunda gerçekleştirilen “farkındalık eğitimine” katıldı. Bu eğitimler sonrasında bir araya gelen genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve SASKİ yöneticileri kuruma ait binalarda kullanılan enerjiyi yenilenebilir kaynaklardan sağlamaya yönelik hayata geçirilecek olan projeyi görüştü.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın AB finansmanıyla enerji yatırımlarının desteklenmesi konusunda destek almaya hak kazanan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kurum binalarının enerjisini yenilenebilir kaynaklardan sağlamak için kurum içi farkındalık eğitimlerine başladı.

SAKARYA(İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın ABfinansmanıyla belediyeler arasında başlattığı “Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi” (YEVDES) kapsamında, bu alandaki girişimleri ve yaptığı yatırımlarla destek almaya hak kazandı.

Belediye, şehir genelinde enerji üreten Hidroelektrik Santralleri(HES) ve Karaman Güneş Enerji Santrali(GES) projeleriyle birlikte şimdi de hizmet binalarında ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi çalışmalarına AB- YEVDES projesi kapsamında başladı.

Bu alanda çalışmalara başlayan ve proje için fizibilite yapan Büyükşehir’in üst yönetimi, ilk olarak meclis salonunda gerçekleştirilen “farkındalık eğitimine” katıldı. Bu eğitimler sonrasında bir araya gelen genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve SASKİ yöneticileri kuruma ait binalarda kullanılan enerjiyi yenilenebilir kaynaklardan sağlamaya yönelik hayata geçirilecek olan projeyi görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.