Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kayseri'nin Talas ilçesinde kırsala destek

16.11.2021 - 18:18, Güncelleme: 16.11.2021 - 18:18 1026+ kez okundu.
 

Kayseri'nin Talas ilçesinde kırsala destek

Yaklaşan kış mevsimi öncesi hazırlıklarını tamamlayan Talas Belediyesi, kırsal mahallelerde kar küremede kullanılmak üzere tesviye bıçakları hediye etti. (KAYSERİ İGFA)- Talas Belediyesi tarafından mahalle muhtarlıklarına verilen ekipman ile büyük kar küreme araçlarının giremediği dar sokaklara girilerek etkin kış çalışmaları yürütülmesi hedefleniyor. Kırsal mahallelerin tamamına verilen tesviye bıçakları ile muhtarlıklar acil durumlara hazırlıklı hale getiriliyor. Ücretsiz olarak sunulan hizmetle ayrıca kırsal mahallelerde imece kültürünün yeniden canlandırılması da hedefleniyor. Kırsal mahallelere yapılan yardımla ilgili konuşan Kuruköprü Mahalle Muhtarı Bilal Yardım, "Mustafa Yalçın Başkan'a teşekkür ederim. Tarlada da var masada da var. Çiftçinin tohumunu da düşünüyor, evinin ekmeğini düşünüyor. Bugün de kar küreme aparatlarını teslim ettim" dedi.      Kırsala gösterilen ilgiden dolayı Başkan Yalçın'a teşekkür eden Kamber Mahalles Muhtarı Ömer Navruz, mahallelerin birçok yönden destek aldığını belirtti. Kay      

Yaklaşan kış mevsimi öncesi hazırlıklarını tamamlayan Talas Belediyesi, kırsal mahallelerde kar küremede kullanılmak üzere tesviye bıçakları hediye etti.

(KAYSERİ İGFA)- Talas Belediyesi tarafından mahalle muhtarlıklarına verilen ekipman ile büyük kar küreme araçlarının giremediği dar sokaklara girilerek etkin kış çalışmaları yürütülmesi hedefleniyor. Kırsal mahallelerin tamamına verilen tesviye bıçakları ile muhtarlıklar acil durumlara hazırlıklı hale getiriliyor. Ücretsiz olarak sunulan hizmetle ayrıca kırsal mahallelerde imece kültürünün yeniden canlandırılması da hedefleniyor.

Kırsal mahallelere yapılan yardımla ilgili konuşan Kuruköprü Mahalle Muhtarı Bilal Yardım, "Mustafa Yalçın Başkan'a teşekkür ederim. Tarlada da var masada da var. Çiftçinin tohumunu da düşünüyor, evinin ekmeğini düşünüyor. Bugün de kar küreme aparatlarını teslim ettim" dedi.     

Kırsala gösterilen ilgiden dolayı Başkan Yalçın'a teşekkür eden Kamber Mahalles Muhtarı Ömer Navruz, mahallelerin birçok yönden destek aldığını belirtti. Kay  

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.