Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Resmi Gazete'ye ulaşılamıyor!

Gündem 20.11.2021 - 00:18, Güncelleme: 20.11.2021 - 00:18 1399+ kez okundu.
 

Resmi Gazete'ye ulaşılamıyor!

Eski Merkez Bankası Başkanı İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz'ın açıklamalarından sonra www.resmigazete.gov.tr adresine giren vatandaşlar sistemin devre dışı kaldığını fark etti.
Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuşan eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, “Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum” diyerek ‘teyakkuzda olunması’ çağrısı yapmıştı. Milletvekili Yılmaz'ın açıklamasının hemen ardından sosyal medyada ve televizyon programlarının canlı yayınlardaki gündem programlarında "bu gece neler olacak" tartışması başladı.   Ve akabinde gece yarısı www.resmigazete.gov.tr adresine giren vatandaşlar sistemin devre dışı kaldığını fark etti. Resmi Gazete'nin bir hacker saldırısı altındamı kaldığı veyahut farklı bir durum ile mi karşı karşıya olunduğu ile ilgili herhangi bir açıklama mevcut değil. 
Eski Merkez Bankası Başkanı İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz'ın açıklamalarından sonra www.resmigazete.gov.tr adresine giren vatandaşlar sistemin devre dışı kaldığını fark etti.

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuşan eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, “ Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum” diyerek ‘teyakkuzda olunması’ çağrısı yapmıştı. Milletvekili Yılmaz'ın açıklamasının hemen ardından sosyal medyada ve televizyon programlarının canlı yayınlardaki gündem programlarında "bu gece neler olacak" tartışması başladı.

 

Ve akabinde gece yarısı www.resmigazete.gov.tr adresine giren vatandaşlar sistemin devre dışı kaldığını fark etti. Resmi Gazete'nin bir hacker saldırısı altındamı kaldığı veyahut farklı bir durum ile mi karşı karşıya olunduğu ile ilgili herhangi bir açıklama mevcut değil. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.