Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türk Sağlık-Sen Bursa'da Karabayır'a güvenoyu

Sağlık 20.11.2021 - 16:06, Güncelleme: 20.11.2021 - 23:21 1274+ kez okundu.
 

Türk Sağlık-Sen Bursa'da Karabayır'a güvenoyu

Türk Sağlık Sendikası Bursa Şubesi’nin kongresinde Sabit Karabayır güven tazeledi.
BURSA (İGFA) - Kongreye MHP İl Yöneticisi Hamit Kaya, MHP Nilüfer İlçe Başkan Yardımcısı Burak Yurt, Sağlık Merkezleri’nin yöneticileri ve Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanları katıldı. Divan Başkanlığı’nı Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bulut üstlenirken Katip Üyeliklerine Ünsal Ocak ve Ümit Atasoy seçildi.    Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bulut, üyelerin sendikanın sancağını her burçta dalgalandırdığını kaydetti. Üyelerin güvenoyunu alan Türk Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Sabit Karabayır,  30 yıla yaklaşan mücadelelerinde Türkiye sevdası için çıktıkları ilk andan itibaren duruşlarının net olduğunu vurgularken, “20 Kasım 2021’e kadar 3 yılda yaklaşık 2 bin 912 üye yaptık.3 yıl üst üste Türkiye’nin en büyük şubesi olduk. Bu gurur sizindir. Artık önümüzde her kurumda yetkili olan ve Bursa’da yetki alan bir sendika olmak istiyoruz. Memurlar son 12 yıldır çile çekiyor her toplu sözleşme sürecinde mağdur oluyor ve hayal kırıklığı yaşıyor. Artık bu işe bir son vermeliyiz” dedi.    
Türk Sağlık Sendikası Bursa Şubesi’nin kongresinde Sabit Karabayır güven tazeledi.

BURSA (İGFA) - Kongreye MHP İl Yöneticisi Hamit Kaya, MHP Nilüfer İlçe Başkan Yardımcısı Burak Yurt, Sağlık Merkezleri’nin yöneticileri ve Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanları katıldı. Divan Başkanlığı’nı Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bulut üstlenirken Katip Üyeliklerine Ünsal Ocak ve Ümit Atasoy seçildi. 

 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bulut, üyelerin sendikanın sancağını her burçta dalgalandırdığını kaydetti. Üyelerin güvenoyunu alan Türk Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Sabit Karabayır,  30 yıla yaklaşan mücadelelerinde Türkiye sevdası için çıktıkları ilk andan itibaren duruşlarının net olduğunu vurgularken, “20 Kasım 2021’e kadar 3 yılda yaklaşık 2 bin 912 üye yaptık.3 yıl üst üste Türkiye’nin en büyük şubesi olduk. Bu gurur sizindir. Artık önümüzde her kurumda yetkili olan ve Bursa’da yetki alan bir sendika olmak istiyoruz. Memurlar son 12 yıldır çile çekiyor her toplu sözleşme sürecinde mağdur oluyor ve hayal kırıklığı yaşıyor. Artık bu işe bir son vermeliyiz” dedi.

 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.