Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yıldırım Belediyesi'nden istihdam atağı

Ekonomi 20.11.2021 - 15:02, Güncelleme: 20.11.2021 - 23:23 1145+ kez okundu.
 

Yıldırım Belediyesi'nden istihdam atağı

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, ilçeyi ekonomik yönden geliştirmek ve vatandaşın refah seviyesini yükseltmek adına birçok çalışmaya imza atıyor.
(İGFA) - Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, ilçeyi ekonomik yönden geliştirmek ve vatandaşın refah seviyesini yükseltmek adına birçok çalışmaya imza atıyor.   Yıldırım Belediyesi, iş arayanlarla işverenleri, ‘Yıldırım İstihdam Buluşması’nda bir araya getirmeye devam ediyor. İnegöl’de faaliyet gösteren Göliplik Şeremet Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde istihdam edilecek üretim operatörleri için Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mülakat ve değerlendirme görüşmelerinde belirlenen 100 kişi, 3 aylık bir eğitim görecek. Eğitim sonrasında mesleki yeterlilik belgesi alanlar işletmenin bünyesinde istihdam edilecek.   10 AYDA 6 BİN 732 KİŞİYE İŞ   İnsan odaklı belediyecilik anlayışı kapsamında Yıldırımlıların her türlü taleplerine cevap verebilecek projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile İŞKUR iş birliği ile hayata geçirdiğimiz Yıldırım İstihdam Merkezi’miz iş arayan hemşerimizi, işverenlerimizi buluşturuyor. Bu minvalde 2021 yılının ilk 10 aylık döneminde 6 bin 732 insanımızın iş sahibi olmasına vesile olduk” dedi.
Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, ilçeyi ekonomik yönden geliştirmek ve vatandaşın refah seviyesini yükseltmek adına birçok çalışmaya imza atıyor.

(İGFA) - Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, ilçeyi ekonomik yönden geliştirmek ve vatandaşın refah seviyesini yükseltmek adına birçok çalışmaya imza atıyor.

 

Yıldırım Belediyesi, iş arayanlarla işverenleri, ‘Yıldırım İstihdam Buluşması’nda bir araya getirmeye devam ediyor. İnegöl’de faaliyet gösteren Göliplik Şeremet Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde istihdam edilecek üretim operatörleri için Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mülakat ve değerlendirme görüşmelerinde belirlenen 100 kişi, 3 aylık bir eğitim görecek. Eğitim sonrasında mesleki yeterlilik belgesi alanlar işletmenin bünyesinde istihdam edilecek.

 

10 AYDA 6 BİN 732 KİŞİYE İŞ

 

İnsan odaklı belediyecilik anlayışı kapsamında Yıldırımlıların her türlü taleplerine cevap verebilecek projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile İŞKUR iş birliği ile hayata geçirdiğimiz Yıldırım İstihdam Merkezi’miz iş arayan hemşerimizi, işverenlerimizi buluşturuyor. Bu minvalde 2021 yılının ilk 10 aylık döneminde 6 bin 732 insanımızın iş sahibi olmasına vesile olduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.