Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciyes'e yeni yatırım

Ekonomi 20.11.2021 - 08:52, Güncelleme: 20.11.2021 - 23:26 1168+ kez okundu.
 

Erciyes'e yeni yatırım

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde yeni yapılan kafe ve kayak malzemesi dükkânları inşaatı ile diğer çalışmaları inceledi, esnaf ziyaretinde bulundu.
KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'de yer alan Erciyes Kayak Merkezi’ndeki 6 adet yeni yapılan dükkân inşaatını, 19’uncusu yapılan mekanik tesisi, otel çalışmalarını ve kayak hizmetlerini denetleyen Başkan Büyükkılıç’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü de eşlik etti.   Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki temasları ile ilgili yaptığı açıklamada, Erciyes’in ihtiyaçlarını karşılama ve eksikliklerini giderme yolundaki gayretlerinin sürdürdüğünü ifade ederek, “Erciyes’imiz dünya markası olarak ihtiyaçlarını karşılama ve eksikliklerini gidermeye yönelik gayretlerimiz devam ediyor. 19'uncu mekanik tesisi yapıyoruz. Ayrıca 32 tane kayak pisti ve 102 kilometre de kayak pisti uzunluğu” diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde yeni yapılan kafe ve kayak malzemesi dükkânları inşaatı ile diğer çalışmaları inceledi, esnaf ziyaretinde bulundu.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'de yer alan Erciyes Kayak Merkezi’ndeki 6 adet yeni yapılan dükkân inşaatını, 19’uncusu yapılan mekanik tesisi, otel çalışmalarını ve kayak hizmetlerini denetleyen Başkan Büyükkılıç’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü de eşlik etti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ndeki temasları ile ilgili yaptığı açıklamada, Erciyes’in ihtiyaçlarını karşılama ve eksikliklerini giderme yolundaki gayretlerinin sürdürdüğünü ifade ederek, “Erciyes’imiz dünya markası olarak ihtiyaçlarını karşılama ve eksikliklerini gidermeye yönelik gayretlerimiz devam ediyor. 19'uncu mekanik tesisi yapıyoruz. Ayrıca 32 tane kayak pisti ve 102 kilometre de kayak pisti uzunluğu” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.