Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aliağaspor FK, Manisa'yı 5 golle devirdi

21.11.2021 - 20:18, Güncelleme: 21.11.2021 - 20:18 1460+ kez okundu.
 

Aliağaspor FK, Manisa'yı 5 golle devirdi

Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 4.Haftasında deplasmanda Manisa Sanayispor’a konuk olan Aliağaspor FK, rakibini 5-0 mağlup ederek gollü galibiyetlerini sürdürdü.MANİSA (İGFA) - Manisa Ertuğrul Dilek Spor Sahasındaki karşılaşmada sarı siyahlı takıma 3 puanı getiren golleri 12’de Bilal Hallaçlar, 50’de Furkan Yıldırım, 56’da Alper Sürücü, 83 ve 90+1’de Batuhan Doğrukıran kaydetti. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele her iki takımın kontrollü oyunu ile başladı. Deplasmanda oynamasına rağmen rakip üzerinde baskı kurmayı başaran Aliağaspor FK, 12.dakikada köşe atışında Bilal Hallaçlar’ın kafa vuruşu ile attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili oyunuyla rakibi üzerinde baskıyı artıran sarı siyahlı takımda Furkan Yıldırım, ceza alanı içinden yaptığı vuruşla 50.dakikada skoru 2-0’a taşıdı. 56.dakikada yan topta iyi yükselen Alper Sürücü, yaptığı kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturarak skoru 3-0 yaptı. 83.dakikada Abdullah Çınar’ın sol taraftan verdiği pasta penaltı noktasında topla buluşan Batuhan Doğrukıran, meşin yuvarlağı ağlara göndererek farkı 4’e çıkardı. 90+2’de Ceza alanı dışında topla buluşan Batuhan, şık çalımlarla üç rakiplerini oyundan düşürdükten sonra kaleciyle karşı karıya kaldığı pozisyonda plase vuruşuyla kendisinin ikinci takımının ise 5’inci golünü kaydetti. Aliağaspor FK, sahadan bu skorla ayrılarak 9.Bölge 2.Grupta puanını 9’a çıkarttı ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 4.Haftasında deplasmanda Manisa Sanayispor’a konuk olan Aliağaspor FK, rakibini 5-0 mağlup ederek gollü galibiyetlerini sürdürdü.

MANİSA (İGFA) - Manisa Ertuğrul Dilek Spor Sahasındaki karşılaşmada sarı siyahlı takıma 3 puanı getiren golleri 12’de Bilal Hallaçlar, 50’de Furkan Yıldırım, 56’da Alper Sürücü, 83 ve 90+1’de Batuhan Doğrukıran kaydetti.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele her iki takımın kontrollü oyunu ile başladı. Deplasmanda oynamasına rağmen rakip üzerinde baskı kurmayı başaran Aliağaspor FK, 12.dakikada köşe atışında Bilal Hallaçlar’ın kafa vuruşu ile attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da etkili oyunuyla rakibi üzerinde baskıyı artıran sarı siyahlı takımda Furkan Yıldırım, ceza alanı içinden yaptığı vuruşla 50.dakikada skoru 2-0’a taşıdı. 56.dakikada yan topta iyi yükselen Alper Sürücü, yaptığı kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturarak skoru 3-0 yaptı.

83.dakikada Abdullah Çınar’ın sol taraftan verdiği pasta penaltı noktasında topla buluşan Batuhan Doğrukıran, meşin yuvarlağı ağlara göndererek farkı 4’e çıkardı. 90+2’de Ceza alanı dışında topla buluşan Batuhan, şık çalımlarla üç rakiplerini oyundan düşürdükten sonra kaleciyle karşı karıya kaldığı pozisyonda plase vuruşuyla kendisinin ikinci takımının ise 5’inci golünü kaydetti. Aliağaspor FK, sahadan bu skorla ayrılarak 9.Bölge 2.Grupta puanını 9’a çıkarttı ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.