Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP'li başkanlar KKTC'de

Siyaset 22.11.2021 - 18:42, Güncelleme: 23.11.2021 - 07:31 1203+ kez okundu.
 

CHP'li başkanlar KKTC'de

CHP’li 7 büyükşehir belediye başkanı, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı doğrultusunda KKTC’de temaslarda bulundu.
KKTC (İGFA) - CHP’li 7 büyükşehir belediye başkanı, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı doğrultusunda KKTC’de temaslarda bulundu.   CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun liderliğindeki heyette; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yer aldı.   Torun ve büyükşehir belediye başkanlarının KKTC turundaki ilk durağında, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Lefkoşa Cumhuriyet Parkı’ndaki anıt mezarına ziyaret gerçekleştirdi. Anıta çelenk koyan Torun ve büyükşehir belediye başkanlarına, merhum Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş eşlik etti. Denktaş'ın kabri başında dua eden Torun ve büyükşehir belediye başkanları, daha sonra sırasıyla; Boğaz Şehitliği ile Kıbrıs Türkü'nün lideri Dr. Fazıl Küçük’ün Lefkoşa yakınlarındaki Hamitköy’de bulunan anıt mezarına da ziyaretlerde bulundu. Merhum Dr. Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük, Torun ve büyükşehir belediye başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   KKTC CUMHURİYET MECLİSİNE ZİYARET   KKTC’nin 2 sembol ismini ve şehitleri andıktan sonra, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’yi makamında ziyaret eden heyet, sonrasında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından kabul edildi.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, KKTC ile ilişkileri geliştirmek üzere görevlendirilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın organizasyonu ile gerçekleşecek ziyaretlerin 2 gün süreceği kaydedildi.
CHP’li 7 büyükşehir belediye başkanı, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı doğrultusunda KKTC’de temaslarda bulundu.

KKTC (İGFA) - CHP’li 7 büyükşehir belediye başkanı, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı doğrultusunda KKTC’de temaslarda bulundu.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun liderliğindeki heyette; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yer aldı.


 
Torun ve büyükşehir belediye başkanlarının KKTC turundaki ilk durağında, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Lefkoşa Cumhuriyet Parkı’ndaki anıt mezarına ziyaret gerçekleştirdi. Anıta çelenk koyan Torun ve büyükşehir belediye başkanlarına, merhum Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş eşlik etti. Denktaş'ın kabri başında dua eden Torun ve büyükşehir belediye başkanları, daha sonra sırasıyla; Boğaz Şehitliği ile Kıbrıs Türkü'nün lideri Dr. Fazıl Küçük’ün Lefkoşa yakınlarındaki Hamitköy’de bulunan anıt mezarına da ziyaretlerde bulundu. Merhum Dr. Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük, Torun ve büyükşehir belediye başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


 
KKTC CUMHURİYET MECLİSİNE ZİYARET


 
KKTC’nin 2 sembol ismini ve şehitleri andıktan sonra, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’yi makamında ziyaret eden heyet, sonrasında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından kabul edildi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, KKTC ile ilişkileri geliştirmek üzere görevlendirilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın organizasyonu ile gerçekleşecek ziyaretlerin 2 gün süreceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.