Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

LÖSEV, Bursa ve Güney Marmara'da et dağıtımı yapıyor

05.01.2022 - 12:48, Güncelleme: 05.01.2022 - 12:48 1179+ kez okundu.
 

LÖSEV, Bursa ve Güney Marmara'da et dağıtımı yapıyor

LÖSEV ’in et desteğinden tüm Türkiye’de her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak yada LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor.BURSA (İGFA)- LÖSEV, 2022 Kurban Bayramı’na kadar 81 ilde yaptığı dağıtımları aralıksız sürdürecek. Türkiye genelinde her ay LÖSEV ‘e kayıtlı hasta ve ailelerine bu ürünler sunuluyor. 2020 de LÖSEV ’e kayıtlı 50 bine yakın hasta ve ailesi, vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden sağlıklı koşullarda kaliteli et ve et ürünlerine ulaşma imkânı yakaladı. LÖSEV ’in hedefi 2022 Kurban Bayramı’na kadar bu sayıyı 81 bine çıkarmak. Bu yıl 23 Kuruluş yıldönümü olan ve 2011 Yılında Bursa ve Bölge iletişim ofisini kuran LÖSEV bölgede yaşayan çocuk ve yetişkin tüm kanser hastalarına destek veriyor. LÖSEV Bursa Ofis ve Bursa Ofise bağlı hizmet götürülen Balıkesir, Yalova, Çanakkale illerinde yaşayan LÖSEV’ e kayıtlı hastalar ve ailelerine maddi desteklerin yanı sıra, et ve et ürünleri, kuru gıda, giysi, yakacak, kırtasiye, oyuncak gibi bir ailenin ihtiyacı olabilecek tüm ihtiyaçlar iletilerek bu hastalıkla mücadelede ailelerin yanında duruyor. Yılın son ayında et ve et ürünleri desteği Bursa, Balıkesir ve Yalova’da yaşayan kanser ve LÖSEV ‘e kayıt olan kanser hastaları ve ailelerine sunuldu. Dağıtımlarda gelen ve taze et desteklerini bizzat teslim alan hastalar ve aileleri LÖSEV’e bağış yapan hayırseverlere dualarla teşekkürlerini ilettiler.  

LÖSEV ’in et desteğinden tüm Türkiye’de her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak yada LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor.

BURSA (İGFA)- LÖSEV, 2022 Kurban Bayramı’na kadar 81 ilde yaptığı dağıtımları aralıksız sürdürecek. Türkiye genelinde her ay LÖSEV ‘e kayıtlı hasta ve ailelerine bu ürünler sunuluyor. 2020 de LÖSEV ’e kayıtlı 50 bine yakın hasta ve ailesi, vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden sağlıklı koşullarda kaliteli et ve et ürünlerine ulaşma imkânı yakaladı. LÖSEV ’in hedefi 2022 Kurban Bayramı’na kadar bu sayıyı 81 bine çıkarmak. Bu yıl 23 Kuruluş yıldönümü olan ve 2011 Yılında Bursa ve Bölge iletişim ofisini kuran LÖSEV bölgede yaşayan çocuk ve yetişkin tüm kanser hastalarına destek veriyor.

LÖSEV Bursa Ofis ve Bursa Ofise bağlı hizmet götürülen Balıkesir, Yalova, Çanakkale illerinde yaşayan LÖSEV’ e kayıtlı hastalar ve ailelerine maddi desteklerin yanı sıra, et ve et ürünleri, kuru gıda, giysi, yakacak, kırtasiye, oyuncak gibi bir ailenin ihtiyacı olabilecek tüm ihtiyaçlar iletilerek bu hastalıkla mücadelede ailelerin yanında duruyor. Yılın son ayında et ve et ürünleri desteği Bursa, Balıkesir ve Yalova’da yaşayan kanser ve LÖSEV ‘e kayıt olan kanser hastaları ve ailelerine sunuldu. Dağıtımlarda gelen ve taze et desteklerini bizzat teslim alan hastalar ve aileleri LÖSEV’e bağış yapan hayırseverlere dualarla teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.