Kocaeli İzmitli kadınlar sağlık için yürüdü

05.01.2022 - 18:13, Güncelleme: 05.01.2022 - 18:13 1318+ kez okundu.
 

Kocaeli İzmitli kadınlar sağlık için yürüdü

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yıl boyunca belirli aralıklarla gerçekleştirdiği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliğine yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor.KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşlerine, 2022 yılında da hız kesmeden devam ediliyor. Daha önce olduğu gibi bir kez daha Sekapark’ta gerçekleştirilen yeni yılın ilk yürüyüş etkinliğine yaklaşık 180 kadın katıldı.  Şehirlerde yaşayan vatandaşların sağlığını ve yaşam kalitesini iyileştirmenin yanı sıra kentsel hareketliliği artırmak amacıyla gerçekleştirilen yürüyüş etkinlikleri, kadınlar tarafından büyük ilgi gördü. 

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yıl boyunca belirli aralıklarla gerçekleştirdiği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliğine yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşlerine, 2022 yılında da hız kesmeden devam ediliyor. Daha önce olduğu gibi bir kez daha Sekapark’ta gerçekleştirilen yeni yılın ilk yürüyüş etkinliğine yaklaşık 180 kadın katıldı. 

Şehirlerde yaşayan vatandaşların sağlığını ve yaşam kalitesini iyileştirmenin yanı sıra kentsel hareketliliği artırmak amacıyla gerçekleştirilen yürüyüş etkinlikleri, kadınlar tarafından büyük ilgi gördü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.